Maldiverne og Dubai byder gæster velkommen igen

Skrevet og offentliggjort 23. juni 2020 See this post in English

Efter nyhederne og opdateringerne omkring COVID-19-pandemien blev mange flyselskaber tvunget til at stoppe eller reducere deres daglige drift. Vi har de nyeste oplysninger fra flyselskaber og hoteller over hele verden. Vi så først næsten alle flyselskaber skære ned på flyrejser eller stoppe al service helt for tre måneder siden. Efterhånden som pandemien begyndte at bremse genskaber flyselskaber langsomt deres tidsplaner, udsætter kampagner og vigtigst af alt - flyver igen. Først så vi Emirates genoptage nogle flyvninger, og nu bebudede UAE-regeringen, at de vil tillade udenlandske besøgende til Dubai igen. Ud over at Dubai åbner sine døre for besøgende, meddelte præsidenten for Maldiverne, at de også vil åbne deres grænser for internationale passagerer.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Dubai Welcoming Visitors Again


De Forenede Arabiske Emirater har meddelt, at de fra og med 7. juli 2020 vil tillade udenlandske besøgende at komme ind i Dubai. I slutningen af ​​marts lukkede UAE deres grænser for udlændinge og jordede al lufttrafik. Når pandemien bremser, er landet langsomt at lette restriktionerne, som inkluderer begrænsninger for international rejse. Alle turister bliver forpligtet til at fremlægge et nyligt Covid-19 negativt certifikat eller gennemgå test i Dubai lufthavne. Dem, der tester positivt, er forpligtet til at isolere i 14 dage. Et andet krav til turister vil være Covid-19 DXB-appen, og de skal registrere deres detaljer.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Maldiverne byder internationale passagerer velkommen


Maldiverne genåbner sine grænser for internationale passagerer den 15. juli, meddelte ønationens præsident Ibrahim Mohamed Solih tirsdag.

Fra embedsmanden bekendtgørelse:
Når Maldiverne går videre efter COVID-pandemien, tilpasser sig en ny normal og gør sig klar til at genstarte økonomien, åbnes den internationale grænse for turister den 15. juli 2020. Ministeriet for turisme sammen med turistindustrien forbereder sig på genåbning og indbydelse af turister.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Turismeministeriet annoncerede et sæt retningslinjer vedrørende turistankomster, der skal anvendes, når grænserne genåbnes. I henhold til retningslinjerne tredive dage udstedes et gratis visum ved ankomst til alle turister med en bekræftet reservation for ophold på ethvert registreret turistfacilitet i landet. Hele ferien skal bookes på en enkelt facilitet undtagen transitarrangementer. Interessant nok vil der ikke være nogen obligatorisk karantæne eller test ved ankomsten. Turister skal kun udfylde en sundhedserklæring.