A légitársaságok mérföldes promóciókat indítanak

Írva és közzétéve 2020. május 8. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Szerencsére a dolgok lassan visszatérnek a normális kerékvágásba, és a légitársaságok ismét kezdenek bevezetni gyakori repülőjegyeket!

American Airlines Buy and Gift Miles Promotion


Az American Airlines új ajánlatot tett közzé az AAdvantage mérföldek bónusz megvásárlására. Korlátozott ideig az AAdvantage mérföldeket akár 67% -os bónusszal is megvásárolhatja. Ez az ajánlat csak 2020. május 31-ig lesz elérhető. Ne feledje, hogy korlátozva van, hogy hány mérföldet lehet vásárolni. A tagok naptári évenként akár 150 000 mérföldet is vásárolhatnak. A mérföldeket fogadó vagy megvásárló számlának legalább 30 napig nyitva kell lennie. Hozzáférhet az American Airlines légitársasághoz és megvásárolhatja az AAdvantage mérföldeket itt!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

British Airways Vásárlás és ajándék mérföld promóció


Az American Airlines-hoz hasonlóan a British Airways is új Avios promóciót hirdetett meg az Executive Club minden tagjának. Korlátozott ideig 50% és 75% bónusz között kaphatja az Avios-t. Ez az ajánlat azonban nagyon rövid ideig, 2020. május 18-ig lesz elérhető, tehát ha az Avios piacán van, akkor itt az idő, hogy vásároljon! A promóció időtartama alatt az eredeti 100 000 Avios / év limit maximum 200 000-re módosul a bónusz előtt. Hozzáférhet a British Airways-hez és megvásárolhatja az Avios-t itt.

From the official British Airways page:
Mindenki megérdemel valamit, amit várhat. Biztosítani akarjuk, hogy készen álljon a következő kalandra, amikor éppen itt az ideje, ezért további 50% -os Avios-t kínálunk, amikor 2020. május 18. előtt vásárol vagy ajándékoz az Avioszt.

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

Air Canada Vásárlás mérföld promóció


Valószínűleg a legértékesebb folyamatban lévő értékesítés az, amely az Air Kanadából érkezik. Ez az Air Canada Aeroplan programjának első mérföldes eladása is. Az Aeroplan az első 10 millió mérföldet 115% -os bónusszal, a következő 100 millió mérföldet 90% -kal, ezt követően pedig 65% -kal fogja eladni, így ha néhány olcsó mérföld piacán van, akkor sietnie kell, mielőtt eladnák őket. Egy mérföld ára már 1 centinél alacsonyabb lesz! Ez a promóció 2020. május 7. és 2020. május 13. között lesz elérhető, tehát korlátozott ideig. Ne feledje, hogy a bónusz előtti vásárlásonként akár 250 000 mérföldet is vásárolhat. Évente 500 000 mérföld is van. Belép az Air Canada-ba, és megvásárolja az Aeroplan mérföldeket itt!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions