Lentoyhtiöt käynnistävät mailikampanjoita

Kirjoitettu ja julkaistu 8. toukokuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa. Meillä on viimeisimmät tiedot lentoyhtiöiltä ja hotelleilta ympäri maailmaa. Onneksi asiat palaavat hitaasti normaaliksi, ja lentoyhtiöt ovat alkaneet järjestää jälleen kanta-asiakaskampanjoita!

American Airlines Buy and Gift Miles Promotion


American Airlines ilmoitti uudesta tarjouksesta ostaa AAdvantage-mailia bonuksella. Rajoitetun ajan voit ostaa AAdvantage-mailia jopa 67%: n bonuksella. Tämä tarjous on saatavilla vain 31. toukokuuta 2020 saakka. Muista, että ostettavien mailien määrä on rajoitettu. Jäsenet voivat ostaa jopa 150000 mailia kalenterivuodessa. Myös mailia vastaanottavan tai ostavan tilin on oltava ollut auki vähintään 30 päivää. Voit käyttää American Airlinesia ja ostaa AAdvantage-mailisi tässä!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

British Airways ostaa ja lahjatuotteita


Samoin kuin American Airlines, British Airways ilmoitti uudesta Avios-kampanjasta kaikille Executive Club -jäsenille. Rajoitetun ajan voit saada Aviosin myyntiin 50-75% bonuksella. Tämä tarjous on kuitenkin saatavilla hyvin lyhyen ajan, 18. toukokuuta 2020 asti, joten jos olet Aviosin markkinoilla, on aika ostaa niitä! Kampanjan ajaksi alkuperäinen raja 100 000 Aviosa vuodessa muutetaan 200 000: ksi ennen bonusta. Voit käyttää British Airwaysia ja ostaa Aviosin tässä.

British Airwaysiltä sivu:
Jokainen ansaitsee jotain odotettavaa. Haluamme varmistaa, että olet valmis astumaan suoraan seuraavaan seikkailuusi, kun on oikea aika, joten tarjoamme ylimääräisen 50%: n aviosta, kun ostat tai lahjatat Aviosia ennen 18. toukokuuta 2020.

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

Air Canada Buy Miles -kampanja


Todennäköisesti kaikkein arvokkain meneillään oleva myynti on Air Kanadasta. Tämä on myös ensimmäinen mailimyynti Air Kanadan Aeroplan-ohjelmasta. Aeroplan myy ensimmäiset 10 miljoonaa mailia 115%: n bonuksella, seuraavat 100 miljoonaa mailia 90%: lla, ja tämän jälkeen 65%: lla, joten jos olet markkinoilla halpojen mailien markkinoilla, sinun tulisi kiirehtiä ennen kuin ne myydään. Mailin hinta alkaa niinkin alhainen kuin 1 sentti! Tämä tarjous on saatavilla 7. toukokuuta 2020 ja 13. toukokuuta 2020 välisenä aikana, joten rajoitetun ajan. Muista, että ennen bonusta voit ostaa jopa 250 000 mailia. Vuosiraja on myös 500 000 mailia. Pääset Air Kanadaan ja ostat Aeroplan-mailisi tässä!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions