Hur du får ditt Walgreens passfoto

Skriven och publicerad 20 augusti 2019 See this post in English

Många apotek och apotek erbjuder passfotoutskrift, som Walgreens, Rite-Aid och CVS. Apotek är praktiska eftersom de vanligtvis kan ta bilderna omedelbart. De kan också få bilderna att skrivas ut och klara inom några timmar. Alternativ som dessa kan spara mycket tid. En extra bonus är att Walgreens har så många butiker runt om i USA att du förmodligen inte har någon väntetid för att ta din bild!

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


Walgreens butiker över hela landet kan hjälpa dig att ta och skriva ut ditt nya passfoto. Inget möte är nödvändigt. Apoteket rekommenderar att du kontaktar din lokala butik i förväg för att se till att de tillhandahåller tjänsten. Vissa Walgreens-platser kan till och med kunna ge dig ansökningar om ditt pass, även om de inte kommer att kunna behandla den ifyllda ansökan. På mindre än en timme kan personer som besöker en Walgreens för passfoto ha sina ansökningar redo för inlämning. Priset är 14,99 USD.


Vad du behöver veta innan du får ditt passfoto


Du får instruktioner att bära vanliga kläder, ta av dig glasögon och huvudbonader. Det enda undantaget är om du bär hatt eller huvudbeklädnad av religiösa eller medicinska skäl, i vilket fall du kan ge ett undertecknat uttalande till ditt foto. Du måste möta kameran direkt. Alla som ansöker om pass måste tillhandahålla ett foto. även barn och spädbarn. När du har fått ett pass behöver du dock inte ett nytt foto om ditt utseende delvis har förändrats. Till exempel, om du färgade håret i en ny färg, började bära glasögon, odlade ett skägg eller något som inte väsentligt förändrar ditt utseende.

Undantag från denna regel inkluderar personer som har gjort en könsövergång, som har fått eller förlorat en betydande vikt, som har genomgått omfattande ansiktsoperationer eller trauma eller har fått många eller mycket märkbara ansikts tatueringar eller piercing.

Det amerikanska utrikesdepartementet kräver två kopior av samma foto för varje passansökan. De ber om att foton ska vara 2 x 2 tum stora, i färg. Bilder ska tas mot en vanlig vit eller benvit bakgrund och på glättat eller matt fotokvalitetspapper.

Om du vill få ditt Walgreens passfoto kan du kontrollera den lokala nära dig som erbjuder denna tjänst. Den är tillgänglig på de flesta av deras 7 750 platser över hela USA
Check here for a location near you!