Cum să obțineți fotografia dvs. de pașaport Walgreens

Scris și publicat 20 august 2019 See this post in English

Multe farmacii și farmacii oferă tipărire de pașapoarte foto, cum ar fi Walgreens, Rite-Aid și CVS. Magazinele farmaceutice sunt convenabile, deoarece de obicei pot face fotografiile imediat. De asemenea, pot avea fotografiile tipărite și gata în câteva ore. Opțiuni ca acestea vă pot economisi mult timp. Un bonus suplimentar este faptul că Walgreens are atât de multe magazine din întreaga SUA, probabil că nu veți avea timp de așteptare pentru a vă face fotografia.

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


Magazinele Walgreens din toată țara vă pot ajuta să faceți și să imprimați noua fotografie cu pașaportul. Nu este necesară o programare. Farmacia recomandă să apelați în avans la magazinul dvs. local pentru a vă asigura că oferă serviciul. Locațiile de la Walgreens pot fi chiar în măsură să vă ofere aplicații pentru pașaportul dvs., deși nu vor putea prelucra cererea completată. În mai puțin de o oră, persoanele care vizitează un Walgreens pentru fotografii de pașaport pot avea cererile lor gata de trimitere. Prețul este de 14,99 USD.


Ce trebuie să știți înainte de a obține fotografia pașaportului


Vi se cere să purtați haine normale, să scoateți ochelarii și căptușeala. Singura excepție este dacă purtați o pălărie sau o acoperire de cap din motive religioase sau medicale, caz în care puteți furniza o declarație semnată pentru a vă însoți fotografia. Va trebui să înfruntați direct camera. Toți cei care solicită un pașaport trebuie să furnizeze o fotografie. chiar și copii și sugari. Cu toate acestea, după ce vi s-a eliberat un pașaport, nu aveți nevoie de o nouă fotografie dacă aspectul dvs. s-a schimbat parțial. De exemplu, dacă v-ați vopsit părul cu o culoare nouă, a început să purtați ochelari, a crescut o barbă sau orice altceva care nu vă modifică în mod semnificativ aspectul.

Printre excepțiile de la această regulă fac parte persoanele care au făcut o tranziție de gen, care au câștigat sau au pierdut o cantitate semnificativă de greutate, care au suferit o intervenție chirurgicală sau traume extinse sau au primit numeroase sau foarte vizibile tatuaje faciale sau piercing.

Departamentul de Stat al SUA solicită două copii ale aceleiași fotografii pentru fiecare cerere de pașaport. Ei solicită ca fotografiile să fie mari de 2 x 2 inci, în culori. Fotografiile ar trebui să fie făcute pe un fundal alb sau alb-deschis, și pe hârtie lucioasă sau mată de calitate foto.

Dacă doriți să obțineți pașaportul dvs. Walgreens poți verifica localul din apropierea dvs. oferă acest serviciu. Este disponibil în majoritatea celor 7.750 de locații din toate S.U.A.
Check here for a location near you!