Kuinka saada Walgreens-passikuvasi

Kirjoitettu ja julkaistu 20. elokuuta 2019 See this post in English

Monet apteekit ja apteekit tarjoavat passikuvien tulostuksen, kuten Walgreens, Rite-Aid ja CVS. Apteekit ovat käteviä, koska ne voivat yleensä ottaa valokuvia heti. He voivat myös tulostaa ja valmistaa valokuvat muutamassa tunnissa. Tällaiset vaihtoehdot voivat säästää paljon aikaa. Lisäbonuksena on, että Walgreensilla on niin paljon myymälöitä ympäri Yhdysvaltoja, että sinulla ei todennäköisesti ole odotusaikaa kuvan ottamiseen!

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


Walgreens-kaupat eri puolilla maata voivat auttaa sinua ottamaan ja tulostamaan uuden passikuvan. Tapaamista ei tarvita. Apteekki suosittelee soittamista etukäteen lähikauppaan varmistaakseen, että ne tarjoavat palvelua.Jotkin Walgreenin sijainnit saattavat jopa pystyä tarjoamaan sinulle passihakemuksia, vaikka he eivät pysty käsittelemään täytettyä hakemusta. Alle tunnissa ihmiset, jotka käyvät Walgreensillä passi valokuvia varten, voivat saada hakemuksensa valmiiksi lähetettäviksi. Hinta on 14,99 dollaria.


Mitä sinun on tiedettävä ennen passikuvan saamista


Sinua kehotetaan käyttämään tavallisia vaatteita, ottamaan pois lasit ja päähineet. Ainoa poikkeus on, jos käytät hattua tai päänsuojaa uskonnollisista tai lääketieteellisistä syistä, jolloin voit toimittaa allekirjoitetun lausunnon valokuvasi mukana. Sinun tulee kohdata kamera suoraan. Kaikkien passihakijoiden on toimitettava valokuva. jopa lapset ja imeväiset. Kun sinulle on myönnetty passi, et kuitenkaan tarvitse uutta kuvaa, jos ulkonäkösi on muuttunut osittain. Esimerkiksi, jos värjät hiuksesi uudella värillä, aloitit silmälaseja, kasvattit parta tai mikä tahansa, joka ei muuta merkittävästi ulkonäköäsi.

Poikkeuksia tähän sääntöön ovat ihmiset, jotka ovat siirtyneet sukupuoleen, jotka ovat saavuttaneet tai menettäneet huomattavan määrän painoa, joille on tehty laaja kasvoleikkaus tai trauma tai he ovat saaneet lukuisia tai erittäin huomattavia kasvotatuointeja tai lävistyksiä.

Yhdysvaltain ulkoministeriö vaatii kaksi kopiota samasta valokuvasta jokaista passihakemusta varten. He pyytävät valokuvien olevan 2 x 2 tuumaa suuria, värillisiä. Valokuvat tulisi ottaa valkoista tai luonnonvalkoista taustaa vasten ja kiiltävälle tai mattapintaiselle valokuvalaatuiselle paperille.

Jos haluat saada Walgreens-passikuvasi, voit tarkistaa lähelläsi olevan paikallisen tarjoavan tätä palvelua. Sitä on saatavana useimmissa heidän 7750 toimipisteessään kaikkialla Yhdysvalloissa.
Tarkistaa tässä lähelläsi olevalle sijainnille!