Holiday Inn Zhengzhou arvostelu

Kirjoitettu ja julkaistu 31. toukokuuta 2019 See this post in English

Holiday inn Zhengzhou jakaa yhdistelmän Crowne Plaza Zhengzhoun (sillä on myös vastaanotto), Holiday Inn Expressin ja Sofitelin kanssa. Kaikki rakennukset näyttävät nähneen parempia aikoja ja ovat helposti yli 30-vuotiaita. Ne nousivat selvästi ennen nykyistä hotellibuumia Kiinassa. Tämä "mini-hotellikaupunki" sijaitsee Zhengzhoun kahden keskustan, länsimaisen Mixc Mall -ostoskeskuksen ja uuden itään sijaitsevan järvenrannan välissä.

Minä onnistuin ja päivystävä johtaja tarkasti minut sisään kello 1.00. Hänen englannin kielensä ei ollut huono, ja minut päivitettiin kahden makuuhuoneen sviitiksi IHG Platinum -malliksi. Vaikka rakennus näytti melko kuluneelta, sviitti oli kunnostettu muutama vuosi sitten (valitettavasti kylpyhuone ei ollut).

Siinä oli kaksi makuuhuonetta ja täysin varustettu keittiö (vaikka ei keittiötyökaluja) ja valtava olohuone. Vaikuttava!Holiday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou ReviewHoliday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou Review

Ilmastointi oli täydellinen - hiljainen ja jäähdytti huoneet aina 70 asteeseen ilman asetuksia - ihana. Internet oli lopulta tuotemerkkitasolle 10 Mbit.

Sängyt olivat täysin kovia ja pehmeitä, ja olisiko ollut aivan täydellistä, eikö tunkeutuvasta melusta, joka tapahtui aikaisin aamulla myöhään illalla ulkona.

Toinen kysymys oli melko outo sijainti - paikalliset Didi-kuljettajat eivät koskaan löydä - vaati minua kävelemään 10 minuuttia useimmille noutoille ja pudotuksille tukehtivassa toukokuun kuumuudessa.

Kaiken kaikkiaan tämä oli hyvä oleskelu - huone oli melkein täydellinen, vaikka hotelli oli yksinkertaisesti vanha ja väsynyt eikä siinä ollut mitään `` buzz factor ''. Kiinteän ketjun hotellin alle 50 dollarin hinnat olivat kuitenkin vaikuttavia.