Mighty Travels / Mighty Media Condiții de utilizare

Scris și publicat 1 ianuarie 2019 See this post in English

Vă rugăm să rețineți că, dacă vă uitați la acest document într-o altă limbă - acestea sunt furnizate numai în scop informativ. Numai limba engleză versiunea va reglementa acest acord.

Mighty Travels / Mighty Media oferă un serviciu de abonament personalizat care permite membrilor noștri să acceseze tarife, tarife hoteliere și alte oferte de călătorie conexe.

Ați acceptat acești Termeni de utilizare, care guvernează utilizarea serviciului nostru. Informațiile personale de identificare sunt supuse Declarației noastre de confidențialitate, ale căror condiții sunt încorporate în prezenta. Vă rugăm să ne consultați Declarație de confidențialitate pentru a înțelege practicile noastre.

Așa cum este utilizat în acești Termeni de utilizare, „Serviciul Mighty Travels / Mighty Media”, „serviciul nostru” sau „serviciul” înseamnă serviciul personalizat oferit de Mighty Travels / Mighty Media pentru descoperirea și vizionarea conținutului Mighty Travels / Mighty Media, inclusiv toate caracteristici și funcționalități, recomandări și recenzii, site-ul web și interfețele utilizatorului, precum și tot conținutul și software-ul asociat serviciului nostru.

apartenență


Abonamentul dvs. Mighty Travels / Mighty Media va continua de la lună la lună sau de la an la an și se va reînnoi automat până la terminarea acestuia. Tu trebuie să vă anulați abonamentul înainte ca acesta să se reînnoiască în fiecare lună pentru a evita facturarea taxelor de membru din luna următoare la Metoda dvs. de plată (consultați „Anulare” de mai jos).

Putem oferi o serie de planuri de membru împreună cu terți afiliați. Nu suntem responsabili pentru erorile sau omisiunile publicității furnizate de astfel de terțe părți. Unele planuri de membru pot avea condiții și limitări diferite, care vor fi dezvăluite la înscrierea dvs. sau în alte comunicări puse la dispoziția dvs.

Încercări gratuite


Calitatea de membru Mighty Travels / Mighty Media poate începe cu un proces gratuit. Perioada de încercare gratuită a abonamentului dvs. durează 30 de zile, sau cum este specificat altfel în timpul înregistrării și este destinată să permită foștilor membri noi și anumiți să încerce serviciul.

Eligibilitatea pentru încercarea gratuită este stabilită de Mighty Travels / Mighty Media la propria sa discreție și putem limita eligibilitatea sau durata pentru a preveni abuzul de încercare gratuită. Ne rezervăm dreptul de a revoca perioada de încercare gratuită și de a vă pune contul în așteptare în cazul în care stabilim că nu sunteți eligibil. Putem folosi informații precum ID-ul dispozitivului, metoda de plată sau o adresă de e-mail a contului utilizată cu abonamentul existent sau recent Mighty Travels / Mighty Media pentru a determina eligibilitatea. Pentru combinațiile cu alte oferte, se pot aplica restricții.

Vom percepe Metoda de plată pentru taxa dvs. de membru lunar / anual la sfârșitul perioadei de încercare gratuită, iar calitatea de membru se va reînnoi automat lunar (sau anual), cu excepția cazului în care vă anulați calitatea de membru.

Facturare și anulare


Taxa de membru pentru serviciul Mighty Travels / Mighty Media orice alte taxe pe care le puteți suporta în legătură cu utilizarea serviciului dvs., cum ar fi impozitele și eventualele taxe de tranzacție, vor fi percepute lunar / anual conform metodei dvs. de plată din calendar. ziua corespunzătoare începerii porțiunii de plată a abonamentului dvs. până la anularea calității de membru. Taxele de membru sunt câștigate integral la plată.

În unele cazuri, data plății dvs. se poate schimba, de exemplu, dacă metoda dvs. de plată nu s-a decontat cu succes sau dacă abonamentul dvs. plătit a început într-o zi care nu este cuprinsă într-o anumită lună. Putem autoriza Metoda dvs. de plată în anticiparea abonamentului sau a tarifelor legate de servicii prin diferite metode, inclusiv autorizarea acesteia până la aproximativ o lună de serviciu imediat ce vă înregistrați. În unele cazuri, soldul dvs. disponibil sau limita de credit pot fi reduse pentru a reflecta autorizarea în timpul perioadei dvs. de încercare gratuită.

Pentru a utiliza serviciul Mighty Travels / Mighty Media trebuie să furnizați una sau mai multe metode de plată. Puteți actualiza metodele de plată accesând pagina „Profil”. Putem, de asemenea, să vă actualizăm metodele de plată folosind informațiile furnizate de furnizorii de servicii de plată. După orice actualizare, ne autorizați să încărcăm în continuare metodele de plată aplicabile. Ne autorizați să taxăm orice metodă de plată asociată contului dvs. în cazul în care metoda dvs. de plată principală este refuzată sau nu ne mai este disponibilă pentru plata taxei de abonament. Rămâneți responsabil pentru orice sumă neîncasată. Dacă o plată nu este decontată cu succes, din cauza expirării, a fondurilor insuficiente sau altfel și nu vă anulați contul, este posibil să vă suspendăm accesul la serviciu până când nu vom fi taxat cu succes o metodă de plată validă. Pentru unele metode de plată, emitentul vă poate percepe anumite comisioane, cum ar fi comisioane pentru tranzacții externe sau alte comisioane legate de procesarea metodei dvs. de plată. Pentru detalii, consultați furnizorul de servicii Metoda de plată.

Vă puteți anula calitatea de membru Mighty Travels / Mighty Media în orice moment („Anulare imediată”). Nu oferim rambursări sau credite pentru perioadele de membru neutilizate.

Pentru a vă anula abonamentul MightyTravels Premium accesați pagina „Profil” din tabloul de bord. Pentru abonamentele Mighty Travels Basic, pur și simplu trimiteți-ne un e-mail oricând ÎNAINTE de următoarea dată de încărcare la [email protected] Dacă vă anulați abonamentul, facturarea va înceta imediat, dar vă puteți utiliza în continuare contul până la expirarea acestuia.

Ne rezervăm dreptul de a schimba planurile noastre de abonament sau de a ajusta prețurile pentru serviciul nostru sau pentru orice componentă a acestuia în orice mod și oricând, după cum putem stabili la discreția noastră exclusivă și absolută. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres în acești Termeni de utilizare, orice modificare a prețului sau modificarea planului dvs. de abonament va intra în vigoare după notificarea dvs.

Plățile nu sunt rambursabile și nu există rambursări sau credite pentru perioadele utilizate parțial. În orice moment și din orice motiv, putem oferi o rambursare, reducere sau alte contraprestații unora sau tuturor membrilor noștri („credite”). Cuantumul și forma acestor credite și decizia de a le acorda sunt la discreția noastră exclusivă și absolută. Acordarea de credite într-un caz nu vă dă dreptul la credite în viitor pentru cazuri similare și nici nu ne obligă să oferim credite în viitor, în niciun caz.

Acord de serviciu


Pentru a deveni membru al serviciului Mighty Travels / Mighty Media, trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau majoritatea în provincia, teritoriul sau țara dvs. Persoanele cu vârsta sub 18 ani sau majoritatea aplicabilă, pot utiliza serviciul numai cu implicarea unui părinte sau a unui tutore legal, în contul persoanei respective și în alt mod supuse acestor Condiții de utilizare.

Serviciul Mighty Travels / Mighty Media este doar pentru uz personal și necomercial și nu poate fi partajat cu persoane fizice sau alte persoane juridice. În timpul calității de membru Mighty Travels / Mighty Media, vă acordăm un drept limitat, neexclusiv, netransferabil de a accesa serviciul Mighty Travels / Mighty Media și de a vizualiza conținutul Mighty Travels / Mighty Media prin intermediul serviciului. Cu excepția celor de mai sus, nu vi se va transfera niciun drept, titlu sau dobândă.

Parole și acces la cont. Membrul care a creat contul Mighty Travels / Mighty Media și a cărui metodă de plată este taxată („Proprietarul contului”) are acces și control asupra contului Mighty Travels / Mighty Media și a dispozitivelor pregătite pentru Mighty Travels / Mighty Media care sunt utilizate pentru a accesa serviciul nostru și este responsabil pentru orice activitate care are loc prin intermediul contului Mighty Travels / Mighty Media.

Renunțări la garanții și limitări ale răspunderii


SERVICIUL Mighty Travels / Mighty Media ȘI TOT CONȚINUTUL ȘI SOFTWARE-ULLE ASOCIATE, SAU ORICE ALTE CARACTERISTICI SAU FUNCȚIONALITĂȚI ASOCIATE SERVICIULUI Mighty Travels / Mighty Media, SUNT FURNIZATE „CA ATARE” ȘI „CÂT SUNT DISPONIBILE” CU TOATE REALITĂȚILE ȘI FĂRĂ GARANȚIE DRĂGUȚ. Mighty Travels / Mighty Media NU GARANTĂ, NU REPREZENTĂ ȘI NU GARANTĂ CĂ UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI Mighty Travels / Mighty Media VA FI NEINTERTRUPTĂ SAU FĂRĂ ERORI.

LA EXTENTUL PERMISIBIL DIN LEGILE APLICABILE, NICI UN EVENIMENT NICIODATĂ Mighty Travels / Mighty Media, SAU SUBSIDIARIILE SAU ORICE ACȚIUNI ACȚIONARI, DIRECTORI, FUNCȚIONARI, ÎNCĂRCĂTORI ȘI LICENȚII SUNT FĂRĂ RĂSPUNSURI (ÎN COMUNITATE SAU PĂRĂȚI), SUNT PĂRĂȚI, ÎN SIGURANȚĂ DAUNE INCIDENȚALE, INDIRECTE sau CONSECVENȚIONALE ALE ORICEI TIPURI, SAU ORICE DANĂ PENTRU CĂTRE RĂSPUNSURI.

UNELE JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITELOR GARANȚII SAU LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII PENTRU ANUMITE TIPURI DE DAUNE. DE aceea, CATEVA DIN LIMITĂRILE DE MAI SUS ÎN ACEASTA SECȚIUNE NU SE APLICĂ.

NIMIC DIN ACESTE TERMENI DE UTILIZARE NU AFECTĂ ORICE DREPTURI STATUTARE NERENUNCABILE CARE SE APLICĂ DUMNEAVOASTRĂ.

Acordul de arbitraj


Dacă sunteți membru Mighty Travels / Mighty Media din Statele Unite (inclusiv posesiunile și teritoriile sale), dvs. și Mighty Travels / Mighty Media sunteți de acord că orice dispută, reclamație sau controversă care decurge din sau se referă în vreun fel la Mighty Travels / Serviciul Mighty Media, acești Termeni de utilizare și prezentul Acord de arbitraj, vor fi stabiliți printr-un arbitraj obligatoriu sau în instanța de judecată cu cereri mici. Arbitrajul este mai informal decât un proces în instanță.Arbitrajul folosește un arbitru neutru în locul unui judecător sau juriu, permite o descoperire mai limitată decât în ​​instanță și este supus controlului foarte limitat de către instanțe. Arbitrii pot acorda aceleași daune și despăgubiri pe care le poate acorda o instanță și nimic din acest Acord de arbitraj nu va fi interpretat ca limitând orice drepturi statutare care nu pot fi renunțate. Sunteți de acord că, acceptând acești Termeni de utilizare, Legea federală de arbitraj din SUA guvernează interpretarea și aplicarea acestei dispoziții și că dvs. și Mighty Travels / Mighty Media renunțați la dreptul la un proces de către juri sau la participarea la un acțiune de clasă. Această dispoziție de arbitraj va supraviețui rezilierii prezentului acord și încetării calității de membru al Mighty Travels / Mighty Media.

Dacă alegeți să solicitați arbitrajul sau să depuneți o acțiune în instanța de cerere mică, trebuie să trimiteți mai întâi la Mighty Travels / Mighty Media, prin e-mail la [email protected] Dacă Mighty Travels / Mighty Media inițiază arbitrajul, va trimite o notificare scrisă la adresa de e-mail folosită.

Diverse


Acești Termeni de utilizare vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile statului Delaware, S.U.A., fără a ține cont de dispozițiile privind conflictul de legi. Acești termeni nu vor limita niciun drept de protecție a consumatorilor la care aveți dreptul în temeiul legilor obligatorii ale statului dvs. de reședință.

În cazul în care orice dispoziție sau dispoziții din acești Termeni de utilizare vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, valabilitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții vor rămâne în vigoare și efect.

Mighty Travels / Mighty Media pot modifica, din când în când, acești Termeni de utilizare. Aceste revizii vor fi eficiente imediat; Cu toate acestea, pentru membrii existenți, aceste revizuiri vor fi, cu excepția cazului în care se prevede altfel, să fie efective la 30 de zile de la postare. Putem atribui acordul nostru cu dvs. oricărei companii afiliate sau oricărei entități care reușește în întregime sau în mare parte întreaga afacere sau activele noastre legate de serviciul Mighty Travels / Mighty Media aplicabil.

Vă vom trimite informații referitoare la contul dvs. (de exemplu, autorizații de plată, facturi, modificări ale parolei sau metodei de plată, mesaje de confirmare, notificări) numai în formă electronică, de exemplu prin e-mailuri la adresa dvs. de e-mail furnizată în timpul înregistrării. Sunteți de acord că orice notificări, acorduri, dezvăluiri sau alte comunicări pe care vi le trimitem electronic vor satisface orice cerințe legale de comunicare, inclusiv ca aceste comunicări să fie în scris.