Mighty Travels / Mighty Media használati feltételek

Írva és közzétéve 2019. január 1. See this post in English

Felhívjuk figyelmét, hogy ha ezt a dokumentumot más nyelven nézi, akkor azokat csak tájékoztatási célokra szolgálják. Csak az angol nyelv változata irányítja ezt a megállapodást.

A Mighty Travels / Mighty Media személyre szabott előfizetési szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi tagjaink számára, hogy hozzáférjenek repülőjegyekhez, szállodai árakhoz és egyéb kapcsolódó utazási ajánlatokhoz.

Elfogadta ezeket a felhasználási feltételeket, amelyek szabályozzák szolgáltatásunk használatát. A személyazonosító adatokra az Adatvédelmi Nyilatkozatunk vonatkozik, amelynek feltételeit itt foglaljuk össze. Kérjük, tekintse át az oldalunkat Adatvédelmi nyilatkozat a gyakorlataink megértéséhez.

A jelen Felhasználási Feltételekben használt "Hatalmas utazások / Mighty Media szolgáltatás", "szolgáltatásunk" vagy "szolgáltatás": a Mighty Travels / Mighty Media által nyújtott személyre szabott szolgáltatás a Mighty Travels / Mighty Media tartalom felfedezéséhez és megtekintéséhez, beleértve az összes funkciók, ajánlások és vélemények, a webhely és a felhasználói felületek, valamint a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó összes tartalom és szoftver.

Tagság


A Mighty Travels / Mighty Media tagsága hónapról hónapra vagy évről évre folytatódik, és automatikusan megújul, amíg megszűnik. Ön le kell mondania tagságát, mielőtt minden hónapban megújulna annak elkerülése érdekében, hogy a következő havi tagdíjat az Ön fizetési módjára számlázzuk (lásd lentebb a „Lemondás” részt).

Számos tagsági tervet kínálhatunk harmadik fél leányvállalataival együtt. Nem vagyunk felelősek az ilyen harmadik felek által nyújtott hirdetések hibáért vagy mulasztásáért. Néhány tagsági terv eltérő feltételekkel és korlátozásokkal rendelkezhet, amelyeket a regisztrációkor vagy az Ön rendelkezésére bocsátott egyéb közleményekben fognak közzétenni.

Ingyenes próbák


A Mighty Travels / Mighty Media tagsága ingyenes próbaverzióval kezdődhet. A tagság ingyenes próbaideje 30 napig tart, vagy a regisztráció során másként meghatározott, és célja, hogy új és bizonyos korábbi tagok kipróbálhassák a szolgáltatást.

Az ingyenes próbaverzió alkalmasságát a Mighty Travels / Mighty Media határozza meg saját belátása szerint, és korlátozhatjuk a jogosultságot vagy az időtartamot, hogy megakadályozzuk az ingyenes próbaverzióval való visszaélést. Fenntartjuk a jogot, hogy visszavonjuk az ingyenes próbaverziót, és fiókját visszatartjuk abban az esetben, ha megállapítjuk, hogy Ön nem jogosult erre. A jogosultság meghatározásához felhasználhatunk olyan információkat, mint például az eszköz azonosítója, a fizetési mód vagy a fiók e-mail címe, amelyet egy meglévő vagy legutóbbi Mighty Travels / Mighty Media tagsággal együtt használtunk. Más ajánlatokkal történő kombinációkra korlátozások vonatkozhatnak.

Az ingyenes próbaidőszak végén megterheljük fizetési módjára havi / éves tagsági díját, és tagsága havonta (vagy évente) automatikusan megújul, hacsak nem mondja le tagságát.

Számlázás és törlés


A Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatás tagdíját, a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban felmerülő egyéb díjakat, például adókat és esetleges tranzakciós díjakat havonta / évenként felszámítjuk a fizetési módra a naptárban. nap, amely megfelel a tagság fizető részének megkezdésének, amíg tagságát törlik. A tagsági díjak teljes összeget fizetnek fizetéskor.

Bizonyos esetekben a fizetési dátum változhat, például ha a fizetési módot nem sikerült rendezni, vagy ha fizetett tagsága egy olyan napon kezdődött, amely nem az adott hónapban volt. Különféle módszerekkel engedélyezhetjük fizetési módját a tagsági vagy a szolgáltatással kapcsolatos díjakra számítva, beleértve a hozzávetőlegesen egy hónapos szolgáltatás engedélyezését, amint regisztrál. Bizonyos esetekben a rendelkezésre álló egyenleg vagy hitelkeret csökkenhet, hogy tükrözze az engedélyt az ingyenes próbaidőszak alatt.

A Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatás használatához meg kell adnia egy vagy több fizetési módot. A "Profil" oldalra lépve frissítheti fizetési módjait. A fizetési módokat a pénzforgalmi szolgáltatók által szolgáltatott információk alapján is frissíthetjük. Minden frissítést követően felhatalmaz minket arra, hogy továbbra is felszámoljuk az alkalmazandó fizetési mód (oka) t. Engedélyez minket, hogy a számlájához társított bármely fizetési módot felszámítsuk arra az esetre, ha az elsődleges fizetési mód elutasításra kerülne, vagy ha már nem áll rendelkezésünkre előfizetési díjának megfizetésére. A behajtatlan összegekért Ön továbbra is felelős. Ha a fizetés sikertelensége, lejárata, elégtelen pénzeszköz vagy más okokból nem sikerül, és Ön nem törli fiókját, akkor felfüggeszthetjük a szolgáltatáshoz való hozzáférését, amíg egy érvényes fizetési módot sikeresen fel nem számoltunk. Egyes fizetési módok esetében a kibocsátó bizonyos díjakat számíthat fel Önnek, például külföldi tranzakciós díjakat vagy más, a fizetési mód feldolgozásával kapcsolatos díjakat. Részletekért forduljon a fizetési mód szolgáltatójához.

A Mighty Travels / Mighty Media tagságát bármikor lemondhatja ("Azonnali lemondás"). A fel nem használt tagsági időszakokra nem nyújtunk visszatérítést vagy jóváírást.

A MightyTravels Premium előfizetés lemondásához nyissa meg az irányítópult „Profil” oldalát. A Mighty Travels Basic előfizetéséhez egyszerűen küldjön nekünk e-mailt bármikor, mielőtt a következő töltési dátumot megkapná a [email protected] címen. Ha lemondja tagságát, számlázása azonnal megszűnik, de továbbra is használhatja fiókját, amíg le nem jár.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen módon és bármikor megváltoztassuk előfizetői terveinket, vagy módosítsuk szolgáltatásunk vagy annak bármely alkotóelemeinek árképzését, amint azt saját belátásunk szerint határozhatjuk meg. Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételek kifejezetten másként nem rendelkeznek, az árváltozások vagy az előfizetési terv változásai az Ön értesítését követően lépnek hatályba.

A kifizetések nem visszatéríthetők, és a részben felhasznált időszakokra nincs visszatérítés vagy jóváírás. Bármikor és bármilyen okból visszatérítést, kedvezményt vagy más ellenszolgáltatást nyújthatunk néhány vagy valamennyi tagunk számára ("kreditek"). Az ilyen kreditek összege és formája, valamint a nyújtásukra vonatkozó döntés kizárólag és kizárólag a mi belátásunk szerint történik. A hitelek egy példányban történő nyújtása nem jogosít fel a jövőben a hasonló esetekre nyújtott hitelekre, és nem kötelez bennünket arra, hogy a jövőben bármilyen körülmények között kreditet nyújtsunk.

Szolgáltatási szerződés


Ahhoz, hogy tagja lehessen a Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatásnak, 18 évesnek vagy a tartományában, területén vagy országában betöltött nagykorúnak kell lennie. A 18. életévét be nem töltött személyek, vagy az alkalmazható nagykorú személyek csak a szülő vagy törvényes gyám bevonásával vehetik igénybe a szolgáltatást, az adott személy számlájára, és egyéb módon a jelen Felhasználási Feltételek hatálya alá.

A Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatás kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál, és nem osztható meg magánszemélyekkel vagy más jogi személyekkel. A Mighty Travels / Mighty Media tagsága alatt korlátozott, nem kizárólagos, nem átruházható jogot biztosítunk Önnek a Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatáshoz való hozzáférésre és a Mighty Travels / Mighty Media tartalom megtekintésére a szolgáltatáson keresztül. A fentiek kivételével semmilyen jog, tulajdonjog vagy kamat nem ruházható át Önre.

Jelszavak és hozzáférés a fiókhoz. A Mighty Travels / Mighty Media fiókot létrehozó tag, akinek a fizetési módját felszámítják (a "Számlatulajdonos"), hozzáféréssel rendelkezik a Mighty Travels / Mighty Media fiókhoz és a hozzáféréshez használt Mighty Travels / Mighty Media kész eszközökhöz. szolgáltatásunk és felelős minden olyan tevékenységért, amely a Mighty Travels / Mighty Media számlán keresztül történik.

A garanciák és a felelősség korlátozásának elutasítása


A Mighty Travels / Mighty Media SZOLGÁLTATÁS ÉS MINDEN TARTALOM ÉS SZOFTVER, KÖVETKEZIK VAGY A Mighty Travels / Mighty Media Service-hez társított egyéb jellemzőkkel vagy funkciókkal, "amilyenek" és "elérhetőek" is elérhetők KEDVES. A Mighty Travels / Mighty Media NEM GARANTÁL, NEM KÉPVISELI, GARANTÁLJA, HOGY A Mighty Travels / Mighty Media SZOLGÁLTATÁS FELHASZNÁLÁSA ZÁRATLAN vagy hibamentes lesz.

AZ ALKALMAZANDÓ TÖRVÉNYEK MÉG MEGHATÁROZHATÓSÁGÁRA SEMMILYEN NEM MOST A Hatalmas Utazások / Hatalmas Média, VAGY LEHETŐSÉGEI, VAGY RÉSZVÉNYESEK RÉSZÉRŐL, IGAZGATÓJÁRÓL, HIVATALOSAINAK, MUNKAVÁLLALÓJÁNAK VAGY LICENCESÍTŐJÉNEK FELELŐSSÉGÉNEK VAGY FOGALMAZNI (KÖRÖBBEN VAGY EGYÉBEN) FELELŐSSÉGESEN VAGY EGYÉBEN VAGY FELELŐSSÉGEN BÁRMILYEN BETEGSÉGES, KÖZVETLEN VAGY KÖVETKEZŐ KÁROK, VAGY MINDENKI KÁROK.

NÉHÁNY JOGHATÓSÁGOK NEM engedik meg bizonyos garanciák kizárását, illetve a felelősség korlátozását vagy kizárását bizonyos típusú károk esetében. EZÉRT EZEN A SZEKCIÓBAN FELSŐ KORLÁTOZÁSOK NÉHÁNYA NEM VONATKOZIK ÖNRE.

E HASZNÁLATI FELTÉTELEKBEN SEMMI SEMMILYEN HATÁS NEM HASZNÁLHATÓ SEMMILYEN NEM HAGYHATÓ SZABÁLYZATI JOGOKRA, AMELYEK RÁDONNAK ALKALMAZNAK.

Választottbírósági megállapodás


Ha Ön Mighty Travels / Mighty Media tag az Egyesült Államokban (beleértve annak birtokait és területeit is), akkor Ön és Mighty Travels / Mighty Media egyetért abban, hogy a Hatalmas Utazásokból eredő vagy azokhoz bármilyen módon kapcsolódó viták, követelések vagy viták / A Mighty Media szolgáltatást, ezeket a felhasználási feltételeket és ezt a választottbírósági megállapodást kötelező választottbírósági eljárás vagy kis értékű bíróságok határozzák meg. A választottbírósági eljárás informálisabb, mint a bírósági per.A választottbíráskodás a bíró vagy az esküdtszék helyett semleges választottbírót alkalmaz, korlátozottabb felfedezést tesz lehetővé, mint a bíróságnál, és a bíróságok nagyon korlátozottan felülvizsgálják. A választottbírók ugyanazokat a kártérítéseket és mentességeket ítélhetik meg, amelyeket a bíróság ítélhet meg, és ebben a választottbírósági megállapodásban foglaltak semmit nem értelmezhetnek úgy, hogy azok korlátoznák a nem lemondható törvényi jogokat. Ön elfogadja, hogy a jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával az Egyesült Államok szövetségi választottbírósági törvénye szabályozza e rendelkezés értelmezését és végrehajtását, és hogy Ön és a Mighty Travels / Mighty Media lemondanak az esküdtszék tárgyalásának vagy az osztályos fellépés. Ez a választottbírósági rendelkezés a jelen Szerződés felmondása és a Mighty Travels / Mighty Media tagságának megszűnése után is fennmarad.

Ha választottbírósági eljárást választ vagy kis értékű bírósági keresetet nyújt be, akkor először el kell küldenie a Mighty Travels / Mighty Media címre, e-mailben a [email protected] címre. Ha a Mighty Travels / Mighty Media kezdeményezi a választottbírósági eljárást, írásbeli értesítést küld a használt e-mail címre.

Vegyes


A jelen Felhasználási Feltételeket Delaware állam, Amerikai Egyesült Államok törvényei szerint kell irányítani és értelmezni, a kollíziós rendelkezések figyelmen kívül hagyásával. Ezek a feltételek nem korlátozzák azokat a fogyasztóvédelmi jogokat, amelyekre a lakóhelye szerinti állam kötelező törvényei alapján jogosultak lehetnek.

Ha a jelen Felhasználási Feltételek bármely rendelkezését érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak tekintik, a fennmaradó rendelkezések érvényessége, törvényessége és végrehajthatósága teljes mértékben érvényben marad.

A Mighty Travels / Mighty Media időről időre megváltoztathatja ezeket a felhasználási feltételeket. Az ilyen felülvizsgálatoknak azonnal hatályba kell lépniük; feltéve, hogy a meglévő tagok esetében az ilyen felülvizsgálatok, ellenkező rendelkezés hiányában, a kiküldetés után 30 nappal érvényesek. Átadhatjuk az Önnel kötött megállapodást bármely kapcsolt vállalkozásnak vagy bármely olyan szervezetnek, amely az alkalmazandó Mighty Travels / Mighty Media szolgáltatással kapcsolatos üzleti vagy vagyonunk egészét vagy lényegében az egészét átveszi.

A számlájával kapcsolatos információkat (pl. Fizetési engedélyek, számlák, jelszó vagy fizetési mód megváltoztatása, megerősítő üzenetek, értesítések) csak elektronikus formában küldünk Önnek, például e-mailben a regisztráció során megadott e-mail címére. Ön elfogadja, hogy minden értesítés, megállapodás, közzététel vagy egyéb közlés, amelyet elektronikus úton küldünk Önnek, megfelel a jogi kommunikációs követelményeknek, beleértve azt is, hogy az ilyen írásbeli írásbeli.