Mighty Travels / Mighty Media -käyttöehdot

Kirjoitettu ja julkaistu 1. tammikuuta 2019 See this post in English

Huomaa, että jos katsot tätä asiakirjaa muulla kielellä - ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Vain englannin kieli versio ohjaa tätä sopimusta.

Mighty Travels / Mighty Media tarjoaa henkilökohtaisen tilauspalvelun, jonka avulla jäsenemme voivat käyttää lentolippuja, hotellihintoja ja muita niihin liittyviä matkatarjouksia.

Olet hyväksynyt nämä käyttöehdot, jotka säätelevät palvelumme käyttöä. Henkilötietojen tunnistamiseen sovelletaan tietosuojalausekettamme, jonka ehdot sisältyvät tähän. Ole hyvä ja tarkista meidän Tietosuojalausunto käytäntöjemme ymmärtämiseksi.

Näissä käyttöehdoissa käytettynä "Mighty Travels / Mighty Media -palvelu", "meidän palvelumme" tai "palvelu" tarkoittaa Mighty Travels / Mighty Media -palvelun tarjoamaa henkilökohtaista palvelua Mighty Travels / Mighty Media -sisällön, mukaan lukien kaiken, löytämiseksi ja katsomiseksi. ominaisuudet ja toiminnot, suositukset ja arvostelut, verkkosivusto ja käyttöliittymät sekä kaikki palveluumme liittyvä sisältö ja ohjelmisto.

Jäsenyys


Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyytesi jatkuu kuukausittain tai vuosi vuodelta ja uusiutuu automaattisesti, kunnes se päättyy. Sinä täytyy peruuttaa jäsenyytesi ennen kuin se uusitaan joka kuukausi jotta vältät seuraavan kuukauden jäsenmaksujen laskutuksen maksutavallesi (katso alla oleva "Peruutus").

Voimme tarjota useita jäsensuunnitelmia yhdessä kolmansien osapuolten tytäryhtiöiden kanssa. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten toimittamien mainosten virheistä tai puutteista. Joillakin jäsensuunnitelmilla voi olla erilaisia ​​ehtoja ja rajoituksia, jotka paljastetaan rekisteröitymisen yhteydessä tai muussa sinulle saatavana olevassa viestinnässä.

Ilmaiset kokeilut


Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyytesi voi alkaa ilmaisella kokeiluversiolla. Jäsenyyden ilmainen kokeilujakso kestää 30 päivää tai kuten toisin ilmoitetaan rekisteröitymisen aikana, ja sen tarkoituksena on antaa uusien ja tiettyjen entisten jäsenten kokeilla palvelua.

Maksuttoman kokeilukelpoisuuden määrittää Mighty Travels / Mighty Media oman harkintansa mukaan ja voimme rajoittaa kelpoisuutta tai kestoa ilmaisen kokeiluväärinkäytön estämiseksi. Pidätämme oikeuden peruuttaa ilmainen kokeilu ja asettaa tilisi odotustilaan, jos toteamme, että et ole kelvollinen. Voimme käyttää kelpoisuuden määrittämiseen tietoja, kuten laitetunnusta, maksutapaa tai tilin sähköpostiosoitetta, jota käytetään nykyisen tai äskettäisen Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyyden kanssa. Yhdistelmiin muiden tarjousten kanssa voidaan soveltaa rajoituksia.

Veloitamme maksutapasi kuukausittaisen / vuosittaisen jäsenmaksun ilmaisen kokeilujakson lopussa, ja jäsenyytesi uusitaan automaattisesti kuukausittain (tai vuosittain), ellet peruuta jäsenyyttäsi.

Laskutus ja peruutus


Mighty Travels / Mighty Media -palvelun jäsenmaksu kaikista muista palvelun käytöstäsi mahdollisesti aiheutuvista maksuista, kuten verot ja mahdolliset tapahtumamaksut, veloitetaan kuukausittain / vuodessa kalenterisi Maksutavasta. päivä, joka vastaa jäsenyytesi maksavan osan alkamista, kunnes jäsenyytesi peruutetaan. Jäsenmaksut ansaitaan kokonaan maksun yhteydessä.

Joissakin tapauksissa maksupäiväsi voi muuttua, esimerkiksi jos maksutapasi ei ole ratkennut onnistuneesti tai jos maksamasi jäsenyytesi alkoi päivänä, joka ei sisälly tiettyyn kuukauteen. Voimme valtuuttaa maksutapasi ennakoiden jäsenyyttä tai palveluun liittyviä maksuja eri tavoin, mukaan lukien valtuuttamalla sen enintään kuukauden palveluun heti, kun rekisteröidyt. Joissakin tapauksissa käytettävissä olevaa saldoa tai luottorajaa voidaan alentaa vastaamaan valtuutusta ilmaisen kokeilujaksosi aikana.

Jos haluat käyttää Mighty Travels / Mighty Media -palvelua, sinun on annettava yksi tai useampi maksutapa. Voit päivittää maksutavat menemällä Profiili-sivulle. Voimme myös päivittää maksutapasi käyttämällä maksupalveluntarjoajien toimittamia tietoja. Päivityksen jälkeen valtuutat meidät jatkamaan sovellettavan maksutavan veloittamista. Valtuutat meidät veloittamaan minkä tahansa tilillesi liittyvän maksutavan, mikäli ensisijainen maksutapasi hylätään tai se ei ole enää käytettävissäsi tilauksesi maksamiseen. Olet edelleen vastuussa perimättömistä summista. Jos maksua ei suoriteta vanhentumisen, riittämättömien varojen tai muun syyn takia, etkä peruuta tiliäsi, voimme keskeyttää pääsyn palveluun, kunnes olemme laskuttaneet kelvollista maksutapaa. Joistakin maksutavoista liikkeeseenlaskija voi veloittaa sinulta tiettyjä maksuja, kuten ulkomaiset maksut tai muut maksutapasi käsittelyyn liittyvät maksut. Kysy lisätietoja Maksutapa-palveluntarjoajalta.

Voit peruuttaa Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyytesi milloin tahansa ("Välitön peruutus"). Emme tarjoa hyvityksiä tai hyvityksiä käyttämättömistä jäsenyysajoista.

Jos haluat peruuttaa MightyTravels Premium -tilauksesi, siirry valikkopaneelin Profiili-sivulle. Jos haluat Mighty Travels Basic -tilauksia, lähetä meille sähköpostia milloin tahansa ENNEN seuraavaa latauspäivääsi osoitteessa [email protected] Jos peruutat jäsenyytesi, laskutus päättyy välittömästi, mutta voit silti käyttää tiliäsi siihen asti, kunnes se vanhenee.

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaussuunnitelmiamme tai mukauttaa palvelumme tai sen komponenttien hinnoittelua millä tahansa tavalla ja milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Jollei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin määrätä, kaikki hintamuutokset tai tilauksesi muutokset tulevat voimaan sinulle ilmoitettuasi asiasta.

Maksuja ei palauteta, eikä hyvityksiä tai hyvityksiä ole käytetty osittain käytettyinä ajanjaksoina. Milloin tahansa ja mistä tahansa syystä voimme tarjota hyvitystä, alennusta tai muuta vastiketta joillekin tai kaikille jäsenillemme ("hyvitykset"). Tällaisten hyvitysten määrä ja muoto sekä päätös niiden myöntämisestä ovat oman harkintamme mukaan. Luoton tarjoaminen yhdessä tapauksessa ei oikeuta sinua hyvittämään tulevaisuudessa vastaavia tapauksia, eikä se myöskään velvoita meitä tarjoamaan luottoja tulevaisuudessa missään olosuhteissa.

Palvelusopimus


Sinun on oltava 18-vuotias tai maakunnassasi, alueellasi tai maassasi täysi-ikäinen tullaksesi Mighty Travels / Mighty Media -palvelun jäseneksi. Alle 18-vuotiaat tai soveltuva täysi-ikäiset henkilöt voivat käyttää palvelua vain vanhemman tai laillisen huoltajan mukana ollessa, kyseisen henkilön tilillä ja muutoin näiden käyttöehtojen alaisia.

Mighty Travels / Mighty Media -palvelu on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, eikä sitä saa jakaa yksityishenkilöiden tai muiden oikeushenkilöiden kanssa. Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyytesi aikana myönnämme sinulle rajoitetun, ei yksinomaisen, ei-siirrettävän oikeuden käyttää Mighty Travels / Mighty Media -palvelua ja tarkastella Mighty Travels / Mighty Media -sisältöä palvelun kautta. Edellä mainittua lukuun ottamatta mitään oikeuksia, omistusoikeutta tai etuja ei siirretä sinulle.

Salasanat ja tilin käyttöoikeus. Jäsen, joka on luonut Mighty Travels / Mighty Media -tilin ja jonka maksutapaa veloitetaan ("tilin omistaja"), voi käyttää ja hallita Mighty Travels / Mighty Media -tiliä ja Mighty Travels / Mighty Media -valmiita laitteita, joita käytetään pääsyyn palvelumme ja on vastuussa toiminnasta, joka tapahtuu Mighty Travels / Mighty Media -tilin kautta.

Takuun ja vastuun rajoitusten vastuuvapauslausekkeet


Mighty Travels / Mighty Media PALVELU JA KAIKKI SISÄLTÖ JA OHJELMISTOT, JOIHIN LIITTYY NIIN TAI MITÄÄN Mighty Travels / Mighty Media PALVELUUN LIITTYVÄT OMINAISUUDET TAI TOIMINNOT, TARJOAVAT "SELLAISESTI" JA "KAIKKI SAATAVILLA" Laji. Mighty Travels / Mighty Media EI TAKAA, ESITÄ TAI TAKAA, ETTÄ KÄYTTÖTÄ Mighty Travels / Mighty Media -PALVELUUN EI TULE VIKATTOMASTI TAI VIRHEETTÖ.

SOVELLETTAVIEN LAINSÄÄDÄNTÖJEN MUKAISESTI SALLITTAVAT MIKSI TAPAHTUMAT Mighty Travels / Mighty Media, TAI SEN TYTÄRYHTIÖT TAI MITÄÄN OMA OSAKKEENOMISTAJAT, HALLITUKSEN JÄSENET, TOIMITTAJAT, TYÖNTEKIJÄT TAI LISENSORIT OVAT VASTAAVAT TAI SINÄKSI JOTKA TAPAHTUMATTOMAT, EPÄSUORAT TAI SEURAAVAT VAHINGOT TAI KAIKKI VAHINGOT.

JOTKIN OIKEUDELLISUUDET EIVÄT SALLI TIETTYJEN TAKUIDEN POISSULKEMISTA TAI TIETTYJEN VAHINGOTYYPPIEN VASTUUN RAJOITTAMISTA TAI POISSULKEMISTA. SEN JOKA TÄMÄN OSAEN YLITTYVISTÄ RAJOITUKSISTA EI SAA KÄYTTÄÄ TEITÄ.

Mikään näissä käyttöehdoissa ei saa vaikuttaa mihinkään sinuun soveltumattomiin lakisääteisiin oikeuksiin.

Välimiesmenettely


Jos olet Mighty Travels / Mighty Media -jäsen Yhdysvalloissa (mukaan lukien sen omaisuus ja alueet), sinä ja Mighty Travels / Mighty Media hyväksyt, että kaikki kiistat, väitteet tai kiistat, jotka johtuvat Mighty Travelsista tai liittyvät niihin millään tavalla / Mighty Media -palvelu, nämä käyttöehdot ja välimiesmenettelysopimus määritetään sitovassa välimiesmenettelyssä tai vähäisten vaatimusten tuomioistuimessa. Välimiesmenettely on epävirallisempi kuin oikeusjuttu.



Välimiesmenettely käyttää puolueetonta välimiestä tuomarin tai tuomariston sijasta, sallii rajoitetumman löytämisen kuin tuomioistuimessa, ja tuomioistuimet valvovat sitä hyvin rajoitetusti. Välimiehet voivat myöntää samat vahingonkorvaukset ja korvaukset, jotka tuomioistuin voi määrätä, eikä mitään tämän välimiesmenettelyn sopimuksen tulkita rajoittavan kaikkia lakisääteisiä oikeuksia, joista ei voida luopua. Hyväksyt, että hyväksymällä nämä käyttöehdot Yhdysvaltain liittovaltion välimiesmenettelylailla säännellään tämän säännöksen tulkintaa ja täytäntöönpanoa ja että sinä ja Mighty Travels / Mighty Media luoputte oikeudesta tuomariston oikeudenkäyntiin tai osallistumiseen luokan toiminta. Tämä välimiesmenettely säilyy voimassa tämän sopimuksen irtisanomisen ja Mighty Travels / Mighty Media -jäsenyytesi päättymisen jälkeen.

Jos päätät hakea välimiesmenettelyä tai nosat vähäisiä vaatimuksia koskevan oikeudenkäynnin, sinun on ensin lähetettävä se Mighty Travels / Mighty Media -palveluun sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Jos Mighty Travels / Mighty Media aloittaa välimiesmenettelyn, se lähettää kirjallisen ilmoituksen käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Sekalaiset


Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Delawaren osavaltion lakien mukaisesti Yhdysvaltain osavaltiossa, ottamatta huomioon lainvalintasääntöjä. Nämä ehdot eivät rajoita kuluttajansuojaoikeuksia, joihin sinulla saattaa olla oikeus asuinvaltiosi pakollisten lakien nojalla.

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys tai määräykset katsotaan pätemättömiksi, laittomiksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi, jäljellä olevien määräysten pätevyys, laillisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus ovat edelleen voimassa.

Mighty Travels / Mighty Media voi aika ajoin muuttaa näitä käyttöehtoja. Tällaisten tarkistusten on tultava voimaan välittömästi; edellyttäen kuitenkin, että nykyisille jäsenille tällaiset muutokset ovat voimassa, ellei toisin mainita, 30 päivän kuluttua lähettämisestä. Voimme siirtää sopimuksemme kanssasi tytäryhtiölle tai muulle yhteisölle, joka onnistuu kaikessa tai olennaisesti kaikessa liiketoiminnassamme tai omaisuudessamme, jotka liittyvät sovellettavaan Mighty Travels / Mighty Media -palveluun.

Lähetämme sinulle tiliäsi koskevia tietoja (esim. Maksuvaltuudet, laskut, salasanan tai maksutavan muutokset, vahvistusviestit, ilmoitukset) vain sähköisessä muodossa, esimerkiksi sähköpostitse rekisteröinnin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseesi. Hyväksyt, että kaikki sähköisesti lähettämämme ilmoitukset, sopimukset, paljastukset tai muut viestit täyttävät kaikki oikeudelliset viestintävaatimukset, mukaan lukien, että tällainen viestintä on kirjallista.