De TOP VPN's voor reizen - StrongVPN, ExpressVPN en NordVPN Review

Geschreven en gepubliceerd 7 maart 2018 See this post in English
Waarom heb je een VPN nodig om te reizen?


Versleuteling


Versleuteling is een vrij recent fenomeen voor internetverkeer. Nog maar een paar jaar geleden was niet-versleuteld verkeer de norm en ELKE Facebook- of Google-login werd in leesbare tekst via internet verzonden. Dat betekende dat iedereen in dezelfde coffeeshop of zelfs in dezelfde omgeving eenvoudig met wachtwoorden kon filteren op verkeer en je accounts kon overnemen. De dingen zijn veranderd en het HTTPS-hangslot is nu de norm, maar er is nog steeds veel verkeer dat onversleuteld naar buiten gaat, waaronder:

  • naamservervragen

  • e-mails (tenzij verzonden via webinterface)


Een reis-VPN zorgt daarvoor en bouwt een veilige tunnel van uw computer naar uw VPN-provider. Het verkeer kan vanaf daar niet-versleuteld zijn, maar uw VPN-provider heeft zijn servers meestal in een veilige buurt (zo kan men aannemen).

Ontgrendel websites


Veel landen / hotels / coffeeshops knoeien met internet en zullen het scala aan diensten waartoe u toegang hebt, verscherpen. Dit varieert van het blokkeren van poorten, het blokkeren van domeinen of het blokkeren van bepaalde protocollen. Een reis-VPN lost dit meestal allemaal op zolang je een verbinding kunt maken met je VPN-provider.

Kan ik Tor niet gewoon gebruiken?

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Tor is een veilig en gratis browseralternatief maar het is gewoon een browser (tenzij u de instellingen wijzigt) en is meestal erg traag. Tor beperkt ook de browse-ervaring ernstig vanwege de sterke beveiligingsinstellingen.

Waar moet je op letten bij een VPN?


Voor mij komt het uiteindelijk neer op:

  • Beveiligingsnormen

  • Snelheid van verbinding en doorvoer

  • Aantal IP's (incl. Geografische diversiteit)

  • Betrouwbaarheid

  • Makkelijk te gebruiken

  • Prijs


We hebben onlangs drie toonaangevende VPN-providers uitgetest en getest op Apple-apparatuur (MacBook en iPhone).

StrongVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

StrongVPN is een in de VS gevestigde VPN-provider en is een van de oudste 'kids on the block'. StrongVPN-kosten $ 10 per maand (maandelijks abonnement) en heeft een reputatie opgebouwd als veilige aanbieder.

Zowel de De iPhone-app en de Mac-app die we hebben getest, zijn nogal onhandig en de Mac-desktop-app crasht soms graag. De iPhone-app maakte me soms gek van snellere servers; Ik moest de hele installatie keer op keer draaien.

Het bereik van StrongVPN servers is vrij beperkt, maar je krijgt ongeveer 50 Amerikaanse servers om mee te verbinden, waarvan de meerderheid aan de westkust van de VS.

De meeste servers zijn vrij snel en doorvoersnelheden zijn gemakkelijk 20 Mbit, zelfs als u urenlang downloads volhoudt. Ik vind het leuk hoe het serverswitch-hulpprogramma eerst een server test voordat je verbinding maakt. StrongVPN geeft je drie keuzes van versleutelingsprotocollen om uit te kiezen (hoewel ik denk dat de meeste gebruikers het niet veel kunnen schelen).

Het plan dat ik had ($ 21 voor 3 maanden) stond alleen verbindingen voor één apparaat toe en zou het laatst gebruikte apparaat loskoppelen wanneer je een andere parallelle verbinding opende. Ik vond dat vervelend.

StrongVPN is geweldig als je gewoon verbinding wilt maken met ÉÉN SNELLE SERVER in de VS. voor extra veiligheid. Het laat echter bruikbaarheid en online privacy te wensen over. StrongVPN is minder een hulp in landen die VPN-servers zwaar blokkeren, zoals Iran, Saoedi-Arabië of China.

U kunt zich hier aanmelden voor StrongVPN.

ExpressVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Ik ben onlangs begonnen met het gebruik van ExpressVPN en vond het een geweldige verrassing. ExpressVPN brengt kosten in rekening $ 12,95 per maand (month-to-month subscription) en is the duurste in onze tests.

De MacBook- en iPhone-apps zijn strak, eenvoudig te installeren en lopen zelden vast. Er zijn veel servers over de hele wereld om verbinding mee te maken, hoewel er veel te weinig servers beschikbaar zijn in de VS. De meeste servers zijn snel, hoewel sommige blindelings zijn.

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

De beste eigenschap is de snelheidstest u kunt op alle servers om u heen draaien en vervolgens kiezen welke servers het beste voor u werken. Dit identificeert ook servers die ook niet werken.

Ik heb nog geen downtime gezien en vond het service en ondersteuning om zeer betrouwbaar te zijn.ExpressVPN's plan staat ten minste 3 gelijktijdige verbindingen toe (ik moet er nog meer proberen).

ExpressVPN is een geweldige oplossing voor krijg een grote lijst met servers en een gebruikersinterface waar je elke dag blij van wordt. Voor mij is het de beste allround oplossing.


U kunt zich aanmelden voor ExpressVPN hier.

NordVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN wordt aangedreven door de de niet-aflatende interesse van de oprichter in online privacy. NordVPN heeft servers over de hele wereld, inclusief afgelegen locaties (lees duurdere) in Albanië. De totale lijst van 3.200 servers is indrukwekkend! Dit is vooral handig als u verbinding maken vanuit een land waarvan bekend is dat het VPN-servers blokkeert (zoals Iran, Saoedi-Arabië of China).

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

De VPN biedt ook opties om uw verkeer via P2P, Gebruik Onion via VPN (Tof) of Dubbele VPN.


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review


Wat duidelijk niet is NordVPNHet sterke punt is de gebruikersinterface of bruikbaarheid. Kijk maar naar deze schermafbeelding van de huidige Mac-app:

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN laat je ook GEEN stad of specifieke server selecteren. Dit is een probleem als je een bepaalde locatie nodig hebt om in te loggen (Facebook houdt me bijvoorbeeld graag buitengesloten als ik ooit inlog vanaf een nieuwe locatie).

NordVPN staat maximaal zes apparaten toe om tegelijkertijd verbonden te zijn en het maandabonnement komt binnen op $ 11,95 per maand.

Dat voelden weNordVPN is een professionele oplossing voor veel gebruikssituaties, vooral als u probeert verbinding te maken vanuit een land dat in oorlog is met de vrijheid van internet.

U kunt zich hier aanmelden voor NordVPN.

Opmerking: dit artikel bevat onze gelieerde links; als u ervoor kiest om u aan te melden met onze links, zijn we u dankbaar.