TOP-matka-VPN: t - StrongVPN, ExpressVPN ja NordVPN Review

Kirjoitettu ja julkaistu 7. maaliskuuta 2018 See this post in English
Miksi tarvitset VPN: ää matkoihin?


Salaus


Salaus on melko uusi ilmiö Internet-liikenteessä. Vain muutama vuosi sitten salaamaton liikenne oli normi, ja JOKA Facebook- tai Google-kirjautumistunnus lähetettiin selkokielisenä Internetin kautta. Tämä tarkoitti, että kuka tahansa samassa kahvilassa tai jopa alueella voisi yksinkertaisesti suodattaa liikenteen salasanoilla ja ottaa haltuunsa tilisi. Asiat ovat muuttuneet ja HTTPS-riippulukko on nyt normi, mutta liikennettä liikennöi edelleen salaamattomana, mukaan lukien:

  • nimipalvelimen kyselyt

  • sähköpostit (ellei niitä lähetetä verkkoliittymän kautta)


Matka-VPN huolehtii siitä ja rakentaa suojatun tunnelin tietokoneeltasi VPN-palveluntarjoajallesi. Liikenne voi olla salaamatonta sieltä, mutta VPN-palveluntarjoajasi palvelimet ovat yleensä turvallisella alueella (tai niin voidaan olettaa).

Avaa verkkosivustojen lukitus


Monet maat / hotellit / kahvilat peukaloivat Internetiä ja kiristävät käyttämiesi palvelujen valikoimaa. Tämä vaihtelee porttien, verkkotunnusten tai tiettyjen protokollien estämisestä. Matka-VPN ratkaisee kaiken tämän niin kauan kuin voit luoda yhteyden VPN-palveluntarjoajaasi.

Voinko vain käyttää Toria?

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Tor on turvallinen ja ilmainen selainvaihtoehto mutta se on vain selain (ellet muuta asetusta) ja on yleensä hyvin hidasta. Tor rajoittaa myös vakavasti selauskokemusta vahvojen suojausasetustensa vuoksi.

Mitä etsiä VPN: ssä?


Minulle viime kädessä se supistuu:

  • Turvallisuusstandardit

  • Yhteyden nopeus ja läpäisykyky

  • IP-osoitteiden lukumäärä (mukaan lukien maantieteellinen monimuotoisuus)

  • Luotettavuus

  • Helppokäyttöisyys

  • Hinta


Otimme äskettäin kolme johtavaa VPN-palveluntarjoajaa pyörittämään ja testasimme niitä Applen laitteilla (MacBook ja iPhone).

Vahva VPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Vahva VPN on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja ja yksi vanhimmista lapsista. Vahvat VPN-maksut 10 dollaria kuukaudessa (kuukausitilaus) ja on rakentanut maineen turvallisena palveluntarjoajana.

Kuitenkin molemmat Testattu iPhone-sovellus ja Mac-sovellus ovat melko kömpelöitä ja Mac-työpöytäsovellus haluaa joskus kaatua. IPhone-sovellus ajoi minut hulluksi joskus nopeammin vaihtamalla palvelimia; Minun täytyi suorittaa koko asennus uudestaan ​​ja uudestaan.

Valikoima Vahva VPN palvelimia on melko rajoitetusti, mutta saat noin 50 yhdysvaltalaista palvelinta yhteyden muodostamiseksi, ja suurin osa on Yhdysvaltain länsirannikolla.

Suurin osa palvelimista on melko nopeita ja läpijuoksut ovat helposti 20 Mbit, vaikka lataukset jatkuvat tuntikausia. Pidän siitä, kuinka palvelinkytkimen apuohjelma testaa palvelinta ensin ennen yhteyden muodostamista. StrongVPN tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa salausprotokollista (vaikka mielestäni useimmat käyttäjät eivät välitä paljoakaan).

Minulla aiemmin ollut suunnitelma (21 dollaria 3 kuukaudeksi) salli vain yhden laitteen yhteydet ja katkaisi viimeisen käytetyn laitteen, kun avasit toisen rinnakkaisen yhteyden. Minusta se oli ärsyttävää.

StrongVPN on hieno, jos tarvitset vain yhteyden YKSI NOPEA PALVELIN Yhdysvalloissa lisää turvallisuutta. Se kuitenkin jättää käytettävyyden ja online-yksityisyyden toivomisen varaa. StrongVPN on vähemmän apua maissa, jotka estävät voimakkaasti VPN-palvelimia, kuten Iran, Saudi-Arabia tai Kiina.

Voit rekisteröityä StrongVPN-verkkoon täällä.

ExpressVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Aloin äskettäin käyttää ExpressVPN ja löysi sen olevan hieno yllätys. ExpressVPN veloittaa 12,95 dollaria kuukaudessa (month-to-month subscription) ja is the kallein testeissämme.

MacBook- ja iPhone-sovellukset ovat tyylikkäitä, helppo asentaa ja kaatuvat harvoin. Koko maailmassa on paljon palvelimia, joihin voi muodostaa yhteyden, vaikka palvelimia onkin Yhdysvalloissa liian vähän.

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

paras ominaisuus on nopeustesti Voit käyttää kaikkia palvelimia ympärilläsi ja valita sitten, mitkä palvelimet toimivat sinulle parhaiten. Tämä tunnistaa myös palvelimet, jotka ovat myös poissa käytöstä.

En ole vielä nähnyt seisokkeja ja löytänyt huolto ja tuki ovat erittäin luotettavia.ExpressVPNSuunnitelma sallii vähintään 3 samanaikaista yhteyttä (en ole vielä kokeillut muuta).

ExpressVPN on loistava ratkaisu Hanki iso luettelo palvelimista ja käyttöliittymä, joka tekee sinut onnelliseksi joka päivä. Minulle se on paras yleinen ratkaisu.


Voit rekisteröityä ExpressVPN tässä.

NordVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN ohjaa perustajan hellittämätön kiinnostus online-yksityisyyteen. NordVPN: llä on palvelimia kaikkialla maailmassa, mukaan lukien syrjäiset sijainnit (lue kalliimpia) Albaniassa. 3200 palvelimen kokonaislista on vaikuttava! Tästä on erityisen hyötyä muodosta yhteys maasta, jonka tiedetään estävän VPN-palvelimia (kuten Iran, Saudi-Arabia tai Kiina).

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

VPN tarjoaa myös vaihtoehtoja liikenteen ohjaamiseen P2P, Use Onion over VPN (Ttai) tai Kaksois VPN.


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review


Mikä ei selvästikään ole NordVPNSen vahvuus on sen käyttöliittymä tai käytettävyys. Katsokaa vain tätä näyttökuvaa nykyisestä Mac-sovelluksesta:

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN EI myöskään anna sinun valita kaupunkia tai tiettyä palvelinta. Tämä on ongelma, jos tarvitset tietyn sijainnin kirjautumiseen (esim. Facebook haluaa lukita minut, jos kirjaudun koskaan uudesta sijainnista).

NordVPN sallii enintään kuusi laitetta olla yhteydessä samaan aikaan ja kuukausittainen suunnitelma tulee sisään 11,95 dollaria kuukaudessa.

Tunsimme senNordVPN on ammattilaisratkaisu moniin käyttötapauksiin, varsinkin jos yrität muodostaa yhteyden maasta, joka on sodassa Internetin vapauden kanssa.

Voit rekisteröityä NordVPN: ään täällä.

Huomaa: Tämä artikkeli sisältää tytäryhtiölinkkimme; jos päätät kirjautua linkeillemme, olemme kiitollisia.