Experiența mea rezervând un bilet de premiere Turkish Airlines Miles & Smiles (Bangkok Sales Office)

Scris și publicat 3 ianuarie 2018 See this post in English

Turkish Airlines Miles & Smiles vă solicită să vizitați un birou de vânzări Turkish Airlines pentru a rezerva un bilet de premiere. În timp ce puteți pune zboruri în așteptare, centrul de apeluri - din motive necunoscute - poate doar prețul zborurilor partenerilor în mile, dar nu poate calcula taxe și taxe suplimentare (în special orice suprataxă de combustibil). Centrul de apelare poate prețuri premii la Turkish Airlines (în mile și dolari pentru taxe și taxe), dar nu pot accepta rezervări prin telefon.

Plănuiam să rezerv o răscumpărare de 10.000 de mile pe United. Miles & Smiles prețuri ORICE zbor direct în Canada, Mexic și SUA (cu excepția Hawaii) pentru 10.000 de mile în Economy Plus pentru ~ 25 USD în taxe și impozite. Al lui United San Francisco hub a obținut o mulțime de zboruri directe, inclusiv către Cancun, Calgary, Mexico City și Guadalajara, cu multe dintre ele la prețul de 400 USD sau mai mult pentru sensul unic.

Ca să fiu sincer, nu mă așteptam ca acest lucru să meargă fără probleme și așa mi-am menținut așteptările scăzute. Am cercetat Bangkok biroul orașului, care se află la Turnul CP din cartierul Silom din Bangkok.Am lăsat timp suplimentar pentru o așteptare și să mă cert cu agenții faimoși ai companiei Turkish Airlines.

Biroul era lipsit de clienți și trei agenți au concurat pentru atenția mea. Am cerut o răscumpărare Miles & Smiles și mă așteptam pe deplin ca agenții din fața mea să spună „Nu am auzit niciodată de Miles & Smiles și nu poți rezerva asta aici!” Dar s-a întâmplat contrariul. Nici măcar nu mă așezasem și agentul mi-a citit deja informațiile despre zbor (cercetasem disponibilitatea premiilor pe united.com). Ea mi-a cerut pașaportul și cardul de credit și 2 minute mai târziu am avut un bilet emis și un tipărit în mâinile mele. Întregul proces a durat mai puțin de 5 minute, iar agentul a fost la fel de profesionist pe cât am găsit vreodată pe cineva pentru o răscumpărare a premiului. Am simțit că nu aș fi putut să o fac eu mult mai rapid online (dacă această opțiune exista).

Da, am ezitat să intru într-un birou de vânzări, dar acest lucru a fost mai bine decât să apelez la aproape orice centru de apel de răscumpărare a premiilor.

L-am întrebat pe agent de ce trebuie să vin să-l rezerv și nu am putut să o sun doar. Ea a menționat că plățile cu cardul de credit nu pot fi acceptate prin telefon în Thailanda, iar transferurile bancare sunt foarte dificile. Am întrebat de ce Miles & Smiles necesită vizite la birourile de vânzări chiar și în afara Thailandei (deoarece majoritatea țărilor nu au probleme cu tranzacțiile cu cardul de credit prin telefon). Dar acolo s-a sfârșit înțelepciunea ei.

Nu sunt sigur cât de reprezentativă este această experiență obișnuită, dar oprirea mea rapidă la biroul de vânzări din Bangkok a fost o întâlnire minunată care a răscumpărat Miles & Smiles miles.