Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Recenzie

Scris și publicat 8 februarie 2017 See this post in English

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

MarriottHotel Protea Livingstonelângă Cascada Victoria în Zambia este situat în afara orașului Livingstone, pe drumul care duce la celebra cascadă. Hotelul este un complex deschis cu două etaje între șosea și șinele de tren. Acest lucru poate suna puternic, dar traficul rutier și puținele trenuri zilnice chiar nu adaugă niciun zgomot.

Check-in-ul a fost prietenos, iar agentul nu a avut probleme să găsească rezervarea făcută cu puncte și ne-a dat cheile imediat. Personalul de la recepție a fost informat și amabil - o raritate cu majoritatea hotelurilor Protea. Se părea că mai sunt doar 15-20 de oaspeți pe parcursul întregului sejur de două nopți pe care l-am avut. A fost sezon oarecum scăzut la căderi (de fapt primește prea multă apă), dar a fost totuși surprinzător.

Terenurile acestui hotel sunt frumoase și reflectă tema Cascadei Victoria cu multă apă curentă - gândiți-vă Bali hoteluri. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, multă apă stând și chiar mai mulți țânțari decât de obicei. Zonele publice ale hotelului sunt în aer liber și au avut multe fiare mici în această zonă predispusă la malarie.

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Mi-a plăcut camera, care era luminoasă și avea un spațiu decent, iar schema de culori se potrivea zonei. Patul era excelent; la fel ca în majoritatea hotelurilor Protea, a avut cantitatea potrivită de fermitate și moliciune. În plus, baia avea un duș rotund, mic și inovator.

Totuși, AC nu a funcționat și chiar și la setarea redusă a ventilatorului, țipătorul la tine. Nu exista nicio modalitate de a dormi fără dopuri pentru urechi de înaltă calitate. Internetul a funcționat, dar a fost întotdeauna la doar 0,5 Mbit, astfel încât deschiderea oricărui site a durat 10-15 minute. Dincolo de e-mailurile de bază și de mesaje text, nu puteai face nimic cu un internet atât de lent.

Recepția ne-a extins un mic dejun gratuit. Calitatea articolelor a fost destul de proastă, așa că nu ați vrea să o mâncați decât dacă ți-ar fi foame. Adusesem propria mea pudră de proteine, semințe de chia și ceai verde și am simțit că este un mic dejun mult mai bun.

Un taxi de la hotel la Cascada Victoria costă doar 7 USD într-un singur sens și nu am avut probleme să îl organizăm cu un șofer de taxi local care ne-a lăsat numărul său. Călătoria către aeroport este cam aceeași (deși cursa este mai scurtă, aeroportul are o taxă de intrare de 2 USD).

Hotelul Protea Livingstone este o opțiune decentă aproape de Cascada Victoria; nu este tocmai luxos, dar funcționează bine.

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Tarifele obișnuite pentru hotel sunt de 180 USD pe noapte, dar folosirea a 7.500 de puncte Marriott Rewards este oferta mult mai bună.

Puteți rezerva Hotelul Protea Livingstone aici.