Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls-anmeldelse

Skrevet og offentliggjort 8. februar 2017 See this post in English

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

MarriottProtea Hotel Livingstonenær Victoria Falls i Zambia ligger uden for Livingstone by, på vejen til det berømte vandfald. Hotellet er en åben to-etagers sammensætning mellem vejen og togsporene. Dette lyder måske højt, men vejtrafik og de få daglige tog tilføjer virkelig ingen støj.

Check-in var venlig og agenten havde ingen problemer med at finde min reservation foretaget med point og gav os nøgler med det samme. Receptionspersonale var vidende og imødekommende - en sjældenhed med de fleste Protea-hoteller. Der syntes at være kun 15 til 20 flere gæster hele det ophold på to nætter, vi havde. Det var noget lavsæson ved vandfaldene (det får faktisk for meget vand), men det var stadig overraskende.

Dette hotels grunde er smukke og afspejler temaet Victoria Falls med masser af rindende vand - tænk Bali hoteller. Dette betyder dog også meget stående vand og endnu flere myg end normalt. Hotellets offentlige områder er alle udendørs og havde masser af de små dyr i denne malaria-tilbøjelige zone.

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Jeg kunne godt lide rummet, som var lyst og havde en anstændig plads, og farveskemaet passede til området. Sengen var fremragende; Som med de fleste Protea-hoteller havde den den rigtige mængde fasthed og blødhed. Plus badeværelset havde en innovativ, lille, rund bruser.

Vekselstrømmen fungerede dog knap nok, og selv på den lave ventilatorindstilling råbte ventilatoren til dig. Der var ingen måde at sove uden ørepropper af høj kvalitet. Internettet fungerede, men var altid kun 0,5 Mbit, så åbning af ethvert websted tog 10-15 minutter. Ud over grundlæggende e-mails og sms'er var der intet du kunne gøre med så langsomt internet.

Receptionen havde udvidet en gratis morgenmad til os. Kvaliteten på varerne var temmelig dårlig, så du vil ikke spise det, medmindre du var virkelig sulten. Jeg havde medbragt mit eget proteinpulver, chiafrø og grøn te og følte, at det var en meget bedre morgenmad.

En taxa fra hotellet til Victoria Falls er kun $ 7 envejs, og vi havde ingen problemer med at organisere den med en lokal taxachauffør, der havde efterladt os sit nummer. Turen til lufthavnen er omtrent den samme (selvom turen er kortere, har lufthavnen et indgangsgebyr på $ 2).

Protea Hotel Livingstone er en anstændig mulighed tæt på Victoria Falls; det er ikke ligefrem luksuriøst, men det fungerer godt.

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Protea Hotel Livingstone, Victoria Falls Review

Normale priser for hotellet er $ 180 per nat, men det er meget bedre at bruge 7.500 Marriott Rewards-point.

Du kan booke Protea Hotel Livingstone her.