A Walgreens útlevélfotó a legolcsóbb megoldás?

Írva és közzétéve 2017. január 10. See this post in English

Mi a gombóc a Walgreens útlevélfotóval?


Ha meg kell újítania útlevelének fényképét, vagy más okból van szüksége útlevél méretű fényképekre, rengeteg helyen nyomtathat. Figyelembe véve, hogy folyamatosan online ajánlatok jelennek meg az Ön számára, hogy halmozott fényképeket nyomtasson csak a szállítás költségeiért, gondolhatja, hogy manapság is olcsó lenne egy-két útlevélkép. Sajnos azonban sok helyen, például a népszerű drogériákban túllicitálják őket.

Megtekintünk néhány választási lehetőséget, amikor útlevélképre van szükség (beleértve a Walgreens-t, a Walmart-ot és a CVS-t), hogy megnézzük, melyik a legolcsóbb. Ellenőrizzük a "csináld magad" opciót is, amelyet egyre többen használnak a megtakarításhoz egy csomag.

Melyek a hivatalos útlevélkép-követelmények?


Az útlevéllel együtt egy színes fényképet csatolnia kell matt vagy fényes fotóminőségű papírra, és ennek 2 x 2 hüvelyk (51 x 51 mm) méretűnek kell lennie. Nemrég (az elmúlt 6 hónapban) kellett venni, sima, fehér vagy törtfehér háttér előtt. Van néhány további hivatalos kikötés, amelyeket megtehetsz itt olvashat az amerikai útlevelekről és a nemzetközi utazásokról.

A Walgreens útlevélfotó a legolcsóbb megoldás?


Is Walgreens passport photo the cheapest option?

Sajnos nem.Walgreensraktárban hatalmasat tölt 13,99 USD 2 fotóért, és ajánlja fel aznapi átvételt bizonyos helyeken. Lehet, hogy szerencséje van, ha kedvezményes utalványt talál a helyi újságban, hogy diszkontálják őket 5 USD, de különben ez egy nagyon drága lehetőség.

Is Walgreens passport photo the cheapest option?

CVS Photoszettet ad el 12,99 USDboltban, de általában 2 dolláros kupont kínál ittegész évben. Mégis rip-off, bár!

Is Walgreens passport photo the cheapest option?

Saját útlevelet készíthet onlineWalmart, hogy egy órán keresztül gyűjtsön, vagy a szokásos módon vegye be őket a boltba. Ára 7,96 USD2 fotóért, még akkor is, ha a munka nagy részét maga végzi el!

Is Walgreens passport photo the cheapest option?

Costcoa tagok négy útlevélfotót kapnak a boltban csak azért5,18 USD, bár néhány kisebb helyszín nem kínálja a szolgáltatást. Itt megtalálja a helyi Costco-tés hívjon, mielőtt külön utat tesz.

Is Walgreens passport photo the cheapest option?

A legolcsóbb bolti lehetőség, amelyet találtunk, az volt Sam klubja tagok, itt: 4,96 USD, de keresse meg itt helyi boltját majd hívjon itt is először.

A barkácsolási lehetőség


Ön maga készítheti útlevélfotóját, de ugyanezeket az irányelveket kell követnie. A fényképet 300 pixel / hüvelyk (12 pixel / milliméter) felbontással kell beolvasni. Használhatja aA Külügyminisztérium ingyenes fotóeszköze fénykép feltöltéséhez, majd méretezze át vagy vágja le, és mentse a számítógépre, hogy később kinyomtathassa. Fotói csak néhány centbe kerülnek!

Mit kell még tudni a Walgreens útlevélfotóról?


A Sam's Club és a Costco az itt felsorolt ​​áruházi lehetőségek egyértelmű nyertese, bár ha még nem vagy tag, akkor a Walmart eszköz sokkal olcsóbb, mint a fényképek elkészítése a CVS-en vagy a Walgreensen.

A saját nyomtatása azonban mindenképpen a továbblépés!