Søgningen efter Choice Hotels venner og familiepriser og de aktuelle valgkampagner

Skrevet og offentliggjort 23. oktober 2016 See this post in English


Whatare Choice HotelsFriends and Family Rates?


Der findes priser for venner og familie for medarbejdere på Choice Hotels, da fordelene ved at arbejde for denne kæde inkluderer medarbejderhotelrabatter samt rabatter til deres slægtninge og venner:

The Search for Choice Hotels Friends and Family Rates and the current Choice promotions

Desværre for dem, der ikke har nogen kontakter i denne hotelkæde, er de tilbøjelige til at forblive meget skjulte for masserne. Det kan være fordi Choice-hotellerer en franchisegiver på mere end 6.300 hoteller, hvor hvert hotel har lov til at beholde sin uafhængige identitet, så det ville være fornuftigt, at der ikke er en generisk kode at bruge over hele linjen. Der var en tidligere, kode00063699, men i de senere år har dette ikke fungeret. Hvis der er en nuværende generisk kode, skal den være en velbevaret hemmelighed, da vi ikke kunne finde den nogen steder!

Vi spurgte Choice Hotels om deres venner og familie-program, hvorosa, at bookinglinket nu er sendt til familiemedlemmet eller ven af ​​medarbejderen, så du selv kan booke dit ophold online.

Hvor meget kan jeg spare med Choice Hotels venner og familiepriser?


Choice Hotels oplyste også, at da hver ejendomsejer skriver og håndhæver deres egne værelsespriser, er der ingen specifik diskonteringsrente, så det samlede antal sandsynligvis varierer afhængigt af den enkelte ejendom og tilgængelighed.En medarbejder på en Choice Hotels-ejendomi Clarksville, Tennessee, sagde, at medarbejderrabatten er op til 20% i rabat, afhængigt af placeringen (og hotelkædevenner og familierabatter har altid en tendens til at være dyrere end medarbejdernes). En andenmedarbejder i Phoenixstated at priser vurderes billigere for medarbejdere og deres familier og venner, så det ser ud til, at YMMV pr. ejendom.


Hvad skal jeg ellers vide om Choice Hotels venner og familiepriser?


Venner og familiens rabat siges at være umiddelbart tilgængelige, når nogen er ansat hos Choice Hotels. Medarbejdere vurderer Choice Hotels på Glassdoor siger, at tilgængeligheden af ​​hoteller er meget begrænset, når man bruger medarbejderrabatter, inklusive en til familie- og familiepriser, især for populære ejendomme, der kan bookes op i god tid.

Fortæl mig om de aktuelle kampagner i Choice Hotels ...


Som trøst for ikke at være fortrolig med den superhemmelige Choice HotelsFriends og Family-kode, her er nogle bonuspoint tilbud og en elite status match!

The Search for Choice Hotels Friends and Family Rates and the current Choice promotions

Choice Privileges-medlemmer forbliver to gange og tjener nok point til en gratis nat på et af 1.500 hoteller på 8.000 point niveau. Plus flere ophold tjener dig flere nætter, inklusive på ejendomme på højere niveau. Tilmeld dig forfremmelsen her og tjek ind inden den 11. november 2016.

Er du endnu ikke medlem af Choice Privileges? Bliv medlem her gratis.

The Search for Choice Hotels Friends and Family Rates and the current Choice promotions

Hvis du allerede er et privilegium-medlem, kan du tjene 500 bonuspoint med hver venhenvisning to the program,and your friend will receive 500 bonuspoint upon completion of their first eligible stay.

The Search for Choice Hotels Friends and Family Rates and the current Choice promotions

Eksisterende valg privilegier medlemmer i USA kan få deres elite status med et andet hotelprogram matchet; lige følg de enkle instruktioner herog du får svar inden for 48 timer.