JW Marriott Surabaya anmeldelse

Skrevet og offentliggjort 4. april 2016 See this post in English

JW Marriott Surabaya Review

The JW Marriott Surabaya comes up quite frequently in the Mighty Travels Premium Hotel Search tools. I found rates as low as $49 (before tax and fees) on marriott.com for the hotel. That's an amazing price for a JW Marriott.

Hotellet ligger i Surabaya centrum (hvis der er sådan en ting) tæt på Sheraton Surabaya og Holiday Inn Express Surabaya. It's a signature logmark og it's also really old. The hotel has just started renovations but does not seem to be in a hurry.

Check-in var lidt påtrængende, da mit navn praktisk talt råbte gennem lobbyen, da jeg trådte ind. Tilsyneladende googlede nogen deres gæsteliste den dag (sidste gang dette skete for mig i var på Hampton Panama City).

Jeg havde foretaget en forudbetalt reservation (fuld forudbetaling på Marriott.com), men hotellet insisterede på, at jeg ikke havde betalt før.

Værelset var enormt (jeg blev opgraderet til et studie) men ved at falde fra hinanden. Alt var knirkende (men fungerede) med en kraftig vekselstrøm, der afkølede den til 50 grader, hvis du ville. Sengen var enorm og meget behagelig.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Badeværelset må have set deres bedste tid i 1960, da det var i en ked af tilstand. Jeg turde ikke brusebad (selvom jeg er sikker på, at det fungerede).

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Jeg gik ned til puljen i stedet, som ser godt ud på billeder, men er virkelig lille, når du er tættere på. Det var overfyldt med snesevis af børn, der nyder denne varme søndag eftermiddag. Mens hotellet har 35 etager med masser af værelser, havde poolen mindre end et dusin lænestole og tilladt svømning for mindre end to dusin mennesker - det er klart, at puljen ikke er tegningen af ​​dette sted.

Min Marriott Gold-status (fra Ritz Carlton-kreditkortet) tillod mig adgang til Executive Lounge på 21. etage. Tjenesten aften var ganske god med masser af appetitvækkere og anstændigt udvalg af hvid og rødvin. Det eneste problem var, at der var så få ting. 3 skive baguette, 2 skiver ost osv. Det var absurd. Der var omkring 30 personer i loungen i hele servicetimen, og buffeten var tom det meste af tiden. Det ville blive genopfyldt til sidst, men der ville gå 30 minutter imellem.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Da min flyvning var blevet ændret til en afgang kl. 6.30 næste morgen, gik jeg glip af morgenmadsrestauranten i loungen, som sandsynligvis var ens.

Alt i alt - dette hotel skal renoveres hurtigt (det var allerede startet med nogle høje boringer en søndag eftermiddag på mit værelse). Det er bare et meget gennemsnitligt hotel og ikke mere værd end de lave satser, det offentliggør. Uden mærket JW Marriott ville det sandsynligvis sælge værelser i området $ 40 eller derunder i Surabaya.

Medmindre der er en skør Marriott Rewards-forfremmelse - der er meget bedre steder i byen.