Virgin America Review (Gazdaság) San Francisco (SFO) ig Honolulu (HNL)

Írva és közzétéve 2016. március 27. See this post in English

AVirgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

-Ig tartó járatainkhoz Papeete, Honolulutól mérföldeket váltottunk ki a Hawaiian Airlines-on, így csak egy olcsó egyirányú útra volt szükségünk San Francisco és Honolulu között. Szűz Amerika csak tavaly indult járatokkal Hawaiiba, és jó tapasztalataim voltak a rövidebb lábakon a Szűz Amerikával kapcsolatban, akkor mi baj lehet?

Gyors reggeli után a American Express Centurion Lounge az SFO-ban (és miután kétszer is átestünk a biztonságon) a Szűz-Amerika kapuig tartottunk. Nincs státuszom a légitársaságnál vagy annak megfelelő leányvállalatainál, ezért inkább türelmet kellett alkalmaznom.

A Virgin-nek ez a remek hangulatvilágítása, a legénység barátságos, és az egész marketing nyelvet néhány tehetséges író írja; jó társ? Az A320 ugyanaz a verzió, amelyet Virgin America más belföldi járatoknál használ, és örömmel szereztem két vészkijárati sort, hogy még több lábtér álljon rendelkezésre előre (külön díj nélkül!) Online figyelmeztettek minket, hogy az ülések nem dőlnek meg, de én soha amúgy tényleg hátradől a helyem, így foglaláskor nem aggódtam.

Virgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

Virgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

Virgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

Virgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

Míg San Franciscóban aznap rossz vihar volt, felszálltunk, mielőtt az indulási késések beindultak volna. Kezdetben az ingyenes WiFi és az élő TV egyaránt működött, így remekül indult egy hawaii járat, főleg, hogy a WiFi gyors és örömteli használni. Körülbelül 15 perccel később azonban a WiFi és az élő TV is leállt. Szűz Amerika indulás előtt e-mailben közölte, hogy ez megtörténik, és felajánlotta az újrafoglalást :)

A pilóta feljött és megemlítette, hogy későn érkezünk az erős fejszél miatt. A repülés 6,5 órányi repülési időt (!) Igényelne, és e fejszélek miatt 380 km / h-ra lassultunk. Igen, későn voltunk ...

Virgin America Review (Economy) San Francisco (SFO) to Honolulu (HNL)

Sajnos nem számoltam azzal, hogy bár az ülőpárna szépnek tűnik, és rövid lábaknál is jól érzi magát, a hosszabb lábaknál ez csak szörnyű, mivel előrehajol. Általában jól alszom a repülőgépeken, de lehetetlennek találtam az alvást. Csak nem nyugodhat meg az üléstámlán.

Ezenkívül a sorokban egy utascsoport állt mögöttünk, akik úgy döntöttek, hogy hallhatóan beszélnek az egész (!) Repülésről, elég hangosan ahhoz, hogy a hangjuk néhány sort előre és hátra vigyen. Kombinálva egy sor homályos babával és a törzs szélétől érkező zajjal, ez egy nagyon hangos kabin volt! Nagyon boldognak éreztem magam, amikor végül egy nagy hurokban közeledtünk Honolulu felé.

A filmek darabonként 8 dollár a Virgin America-nál, ami feleslegesen drágának érzem magam.

Azt hittem, hogy ez lett volna a valaha volt legjobb repülés Hawaiira, de rettenetesnek bizonyult. Talán csak ragaszkodnom kellene United, amely széles testeket használ Los Angelesbe és onnan; régiek, de tartalmazzák azt a hűvös United vezeték nélküli szórakoztató rendszert is.