TAM Economy Class Review (Brasilien indenlandske) Rio de Janeiro (GIG) til Recife (REC)

Skrevet og offentliggjort 26. januar 2016 See this post in English

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

Efter min besøg i Rio - Jeg gik tilbage til GIG lufthavn. Det er kun 11 miles, men trafikken er helt uforudsigelig, og det kan tage to timer at komme dertil. UberX er nu i Rio de Janeiro, men det steg konstant (ofte 2,7 gange), så jeg var ikke sikker på, om jeg ville finde en en Uber ved Rush Hour. Men jeg var heldig, og omkring kl. 17.00 viste ingen bølge, og en venlig Uber-driver (uden engelskkundskaber) ville komme forbi og hente mig. Det tog bare en times tid for de 11 mil, hvilket er en god tid i betragtning af rushtids trafikken. Det samlede beløb udgjorde $ 12,97 - Jeg følte mig lidt dårlig :(

TAM har et stort check-in-område i Terminal 2, som er meget nyere end Terminal 1, som er et dump (se min flyanmeldelse med COPA i 2013). Men det er meget ufærdigt. Check-in var let, men agenten var meget overbevist om, at min håndbagage skulle checkes ind. Grænsen er kun 7 kg, og minen kom ud på 13,5 kg. Tasker er gratis at kontrollere, så jeg gav efter.

Jeg spurgte om loungen, og til min overraskelse findes der ingen lounge til indenrigsflyvninger. For ethvert flyselskab!

Lufthavne er noget forvirrende, da mange faciliteter er spredt mellem de forskellige niveauer. Der er afgangshallen, før sikkerheden er så ufrugtbar, som den bliver - den føles meget mere som en byggeplads end en terminal. Til min overraskelse er lufthavnens WiFi i indtjekningsområdet dog hurtig (det er meget langsomt forbi sikkerhed, dog forvirrende).

Mellem ankomster og afgange er et andet niveau med en fødevarebane og en pænt udført Starbucks. Dette er også det eneste sted med korrekte forretninger. Jeg har få flere butikker, inklusive et apotek, der er (hvilket var fantastisk, da min strømadapter havde givet op).

Sikkerhed er som TSA Pre her for alle - den findes næsten ikke. Brasilien havde aldrig nogen større terrorismeproblemer og ingen flykapringer, så det er noget forståeligt. Boarding-området er ikke dårligt med et par flere butikker, der sælger ret farlig mad. Min flyvning til Recife gik sent ombord, og den var fuldstændig fuld. TAM bruger disse højdensitets A320 med minimal siddeplads. Jeg kunne næsten passe ind.

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

Hvad jeg indså uden al den indcheckede bagage, går boarding og afplanning så meget hurtigere. Fantastiske!

Meddelelsen er alle på portugisisk med TAM Domestic - ikke at jeg ledte efter noget overraskende, men jeg var nysgerrig efter vores rute. De 1.250 miles ville tage os 3 timer, og vi ville grundlæggende følge Atlanterhavskysten lige nordpå. Vi havde et konstant sæt turbulens - dog ikke noget virkelig dårligt. Flyverne skulle komme ud med en lille snackpakke og vand halvvejs gennem flyvningen. De var super venlige og tog deres tid med alle ønsker. Det er som at flyve stadig er en super spændende ting.

Hvad jeg bemærkede, ikke en enkelt person havde en bærbar computer åben eller endda støjreducerende hovedtelefoner. Folk sov og slap bare af. Det var klart, at jeg ikke var i USA!

LAN / TAM har et fantastisk indbygget underholdningssystem med masser af film og shows, der kan streame direkte til din enhed. Fangsten? Du skal installere appen inden din flyvning. På min bærbare computer ville det heller ikke fungere, da den krævede 'dmg-fil' ikke ville installere. Ingen film til mig åh godt.

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

Vi ankom til tiden i Recife - hvad var slukket, at vi fløj ØST, men ændrede tid, da vi ville flyve VEST (en time tilbage). Solen stiger klokken 5 stort set året rundt i Recife! Aldrig haft det før! Det regnede hårdt, og bagagehåndtererne havde tilsyneladende en langsom dag - det tog 45 minutter at bringe (de mange) tasker ud. Men var i stand til at se bagagehåndteringen flytte poserne med den seje videoinstallation.

TAM Economy Class Review (Brazil Domestic) Rio de Janeiro (GIG) to Recife (REC)

Recife lufthavn taxaer er meget rart - ingen køb. Der er overvågede taxaer overalt, der ikke har nogen ekstra afgift, bare fordi de startede en tur fra lufthavnen.