Ce am învățat de la o săptămână în Waikiki

Scris și publicat 15 decembrie 2015 See this post in English

What I learned from one week in Waikiki

Obișnuiam să-l urăsc pe Waikiki și când călătoream uneori în Hawaii, în ultimii 10 ani, o evitam. Aș prefera să fac drumeții, să lovesc Andazul sau orice altceva ... Dar de data asta am petrecut 8 zile în Waikiki; iată ce am învățat.

1. Zona se află în mijlocul unui boom de turism și construcții. Oriunde te-ai uita, clădirile sunt demolate, remodelate, construite - în curând va exista o mulțime de noi inventare de camere de hotel. Este un lucru bun, deoarece multe proprietăți Waikiki sunt foarte vechi.

What I learned from one week in Waikiki

2. Sosirile turistilor din Japonia sunt în sus. Acest lucru este surprinzător mai ales cu puterea dolarului. Același lucru este valabil și pentru Australia - uneori se părea că toată lumea din jurul nostru era australiană. Zborurile ieftine Jetstar trebuie să fi avut un impact, dar este încă o surpriză, având în vedere cât de puternic este acum dolarul american față de dolarul australian.

What I learned from one week in Waikiki

3. Tarifele camerelor se potrivesc acum cu Manhattan sau San Francisco - două dintre cele mai scumpe piețe hoteliere din SUA. Waikiki are doar spațiu limitat și majoritatea turiștilor aleg să meargă aici (din motive bune și rele).

4. Există o mulțime de mâncăruri incredibil de ieftine și delicioase în Honolulu și chiar în Waikiki. Va trebui să ieșiți puțin din zona dvs. de confort, dar nu vă lăsați aspirați în lanțuri și locuri turistice - acestea sunt o furtună.

What I learned from one week in Waikiki

5. Chiar și cu atacul de înălțimi ridicate chiar în spatele său, mulțimile de pe plaja Waikiki sunt ușor de gestionat (mai mult decât la mall-urile comerciale!) Este încă una dintre cele mai frumoase creații ale naturii și este chiar mai bine dacă ai ceva care plutește ( de exemplu, o placă de surf), astfel încât să puteți ieși acolo și să vă bucurați de valurile (mici). Pătrunderea în vâsle ușoare privind apa (încă surprinzător de limpede) nu se îmbunătățește mult.

What I learned from one week in Waikiki

6. Uber este acum în Honolulu și puteți obține un UberX peste tot (cu excepția terminalelor aeroportului - trebuie să mergeți 5 minute afară pentru a salva unul). Acest lucru face transportul mult mai ușor și puteți evita autobuzele aglomerate. Pentru a merge mai departe, închiriați o mașină - nu lipsesc agențiile de închiriere, dar rețineți că parcarea este scumpă în Waikiki.

7. Majoritatea „atracțiilor turistice” din Oahu nu merită IMHO. Urcarea la North Shore într-o zi de mare surf este o modalitate excelentă de a trece o zi ploioasă, deși (și fiecare coastă are surf diferit!)

What I learned from one week in Waikiki

În timp ce o săptămână este mai mult decât suficientă pentru a vizita Waikiki scump, odată ce sunteți apelat la stilul de viață hawaian (ceea ce este puțin o provocare în acest cartier aglomerat), veți vedea timpul alergând mai lent și zilele trec mai repede. Petrecerea zilelor pe sau în jurul apei din Waikiki creează dependență.

obțineAlerte de tranzacții în timp realșiacces la 5.000+ oferte zilnice de zborși peste 100.000 de tarife hoteliere sortate după oferte cu unAbonament Premium Mighty Travels Premium.